Camere și apartamente pentru angajații dvs. din Londra

Room Club pentru compania dvs

Your search results

În ultimii 10 ani  am creat o rețea de parteneriate de succes cu cei mai proeminenți furnizori de cazare din Marea Britanie. Am selectat cu atenție numai cele care oferă standarde ridicate, valoare excelentă pentru bani și un nivel remarcabil de servicii și profesionalism. Clienții noștri de afaceri pot avea încredere în Room Club pentru alegerea lor de:

Rooms in flat shares

Camere în acțiuni plate

Toate camerele noastre au caracteristici deosebite care le fac alegerea cea mai selectată în ansamblu

Locații centrale În
apropierea
spațiilor de transport Link-uri excelente de transport
Complet mobilat
Toate facturile și taxele incluse
Conditii flexibile

Serviced apartments

Apartamente servite

Perfect pentru profesioniști și angajați pe o ședere scurtă / medie

Prime locații
1/2/3 dormitoare
Curățenie săptămânală
Schimbarea lenjeriei de pat
Toate facturile și taxele incluse
Mare pentru self-catering

Student accommodation

Student de cazare

Ideal pentru studenți și stagiari care caută o soluție pe termen mediu / lung

Multe locații diferite
Spații de cazare cu băi private sau garsoniere
Zone comune Zone
complet mobilate
Toate facturile și taxele incluse
Managerul de clădire dedicat

CUM FUNCTIONEAZA

Opțiunile de cazare sunt adaptate pentru a se potrivi perfect profesioniștilor, stagiarilor și studenților. Procesul de rezervare facilă și rapidă permite clienților noștri să petreacă mai puțin timp pe amenajări și locuințe, astfel încât aceștia să se poată concentra mai mult pe munca lor și pe alte lucruri importante pentru angajații sau studenții lor.

1. Anchetă – Contactați-ne prin e-mail sau telefon pentru a ne spune ce aveți nevoie

2. Cercetare Un agent dedicat va căuta baza noastră de date pentru cea mai bună opțiune, oferindu-vă un citat personalizat

3. Detalii suplimentare și confirmare După ce se convine totul, cazarea selectată poate fi rezervată

4. Asistență înainte de sosire Agentul dvs. va fi disponibil pentru a discuta nevoile viitoare

5. Check-in – Personalul experimentat va primi oaspeții la biroul nostru pentru o mutare fără întreruperi

Ce mai astepti?

Citiți mai departe pentru studiile de caz selectate și vedeți cum Room Club poate ajuta organizația dvs.

Studiu de caz # 1 – Renovarea comercială a unui magazin pilot de modă

Anul trecut am fost contactat de o companie cu sediul în UE, lucrând ca un antreprenor exclusiv pentru una dintre cele mai faimoase și renumite branduri de modă din lume.

Compania a trebuit să transfere 32 de angajați la Londra pentru o perioadă de 3 luni, pentru a întreprinde renovarea și renovarea magazinului pilot central din Londra.

Citatul inițial a fost modificat de mai multe ori pentru a se adapta numeroaselor modificări ale planului de lucru original, iar o delegație de angajați a vizitat unele dintre apartamentele rețelei noastre pentru a avea un sentiment mai bun față de oferta noastră. După aceasta, afacerea a fost finalizată rapid, iar compania a putut să semneze de la distanță documentele relevante. Un agent dedicat a avut grijă de întregul proces.

Pe parcursul lucrărilor, a devenit clar că forța de muncă nu a fost suficientă, iar alți 8 angajați au fost trimiși pentru a finaliza proiectul până la termenul convenit. Am fost în măsură să adăpostesc personalul suplimentar din aceeași zonă pentru a permite angajaților să călătorească la și de la serviciu împreună, deoarece a fost pentru prima dată la Londra pentru majoritatea acestora.

În total, 12 camere în acțiuni și 5 apartamente au fost alocate acestei companii.

Am păstrat un canal deschis pe tot parcursul șederii la sediul central al companiei în străinătate – aceasta a fost facilitată de personalul nostru vorbind limba maternă a clientului – pentru a asigura o transparență maximă și pentru a rezolva orice problemă potențială.

Într-un sondaj ulterior, care a avut loc după plecarea salariaților, HR și lucrătorii au evaluat, deopotrivă, Room Club 5/5 privind profesionalismul, angajamentul și nivelul serviciilor.

32

Chiriaşii

12

Camere

5

Apartamente

3

Luni

Commercial renovation of a fashion designer flagship store

Studiu de caz # 2 – Deschiderea unui nou restaurant din Londra

În luna octombrie a acestui an, am primit o solicitare a unei companii franceze care a decis să deschidă o nouă afacere în Londra pentru a extinde portofoliul existent de 6 restaurante.
Deoarece aceasta ar fi fost prima deschidere în Marea Britanie, departamentul de resurse umane a fost foarte activ în angajarea de talente in-house, care lucra în alte locații, pentru a le oferi un pachet de relocare la Londra care trebuia să includă o ofertă inițială de cazare.
Clientul trebuia să transfere 30 de angajați la Londra pe o perioadă nedeterminată de timp. Acestea au necesitat un total de 15 camere duble, toate în aceeași locație (zona de Est 2 din Londra), într-o gamă de prețuri determinată și cu condiții flexibile, datorită faptului că personalul este destul de mic (20-25). Cel mai provocator factor a fost faptul că toate camerele au fost solicitate în aceeași săptămână.
Managerul de resurse umane a zburat pentru a vizita unele apartamente din rețeaua noastră pentru a avea un sentiment mai bun al ofertei noastre înainte de a vorbi despre prețuri și condiții.
Cotația inițială a fost oferită în 24 de ore. După aceasta, a suferit mai multe modificări, păstrând în același timp principalele condiții inițiale.
O mulþime de îngrijire a fost luatã în selectarea partenerilor de cazare, deoarece majoritatea angajaþilor nu ºtiau reciproc ºi ar fi trebuit sã împãrtãºeascã camerele lor duble. Același nivel de îngrijire a fost aplicat pentru a comunica cu clientul înainte de fiecare sosire și cu personalul – aceasta a fost făcută și în limba maternă.
Am urmat întregul proces până la sfârșit, colectând feedback de la toți angajații. Am făcut același lucru și cu clientul, care și-a exprimat satisfacția completă și a contractat deja serviciile noastre pentru următoarele deschideri în iunie și octombrie anul viitor.

30

Chiriaşii

15

Camere

2

Contracte viitoare

4

Partener

Doriți mai multe informații despre Room Club for Company?

Compare Listings