Londra este unul dintre cele mai renumite orase din lume pentru muzicalurile sale fantastice care in fiecare zi atrag pasionati si curiosi. Fiecare zi de evenimente poate alege un spectacol diferit pentru a merge la, de la musicaluri istorice te vom zgudui pe tine și pe Mamma Mia! până la noile spectacole de dragoste nu moare niciodată că criticii internaționali sunt entuziast despre.
In aceasta categorie veti gasi muzicalul principal al Londrei cu posibilitatea de a cumpara bilete la preturi reduse si multe alte oferte.

Thriller

Los Musicales de Londres más famosos

Pentru fanii de „regele pop” Michael Jackson, Thriller Live este un muzical care poate fi pierdut. Lansat în primele zile ale lui ianuarie 2009, cu puțin timp înainte de moartea sa, Thriller Live este o excursioniera istorică a melodiilor sale cele mai faimoase, de când a fost un copil și a dansat și a cântat la Jackson Five.

Spectacolul reprezintă faima sa, faimosul pas înapoi alunecare cu vârfurile picioarelor sale, dansul și mișcările robotizate care au reprezentat întotdeauna el. Albumul tot zidul este ascultat și în cele din urmă este transmis învingătorului trhiller. Exprimate este spectaculos și muzicieni, de asemenea, apar pe scena. Nu există un singur dansator care reprezintă Michael Jackson, rolurile sunt schimbate. Artiști dans sincronizate cu mai mult sau mai puțin 40 melodii și prezența de geniu este simțit în aer, în timp ce publicul este, de asemenea, chemat să danseze.

Thriller live în Londra

NUME SHOW: Thriller Live
Teatrul: liric
Adresa teatrului: Shaftesbury Avenue, Londra, W1V 7HA.
ORE de spectacole: marți până vineri 7,30, sâmbăta 4.00-8.00, Duminica 7.30-3.30
TIMP de spectacol: 2 h 30 min
PRETURI DE LA: £30

CUMPARA ACUM THRILLER LIVE BILETE LA LONDRA

(În)

(În)

Muzicalul Billy Elliot din Londra întruchipează Victoria viselor și a voinței. Este muzical pentru toți cei care iubesc dansul sau care pur și simplu cred în vise. Spectacolul te prinde din punct de vedere emotional, de intriga semnificativa, de forta muzicala a melodiilor compuse de Elton John si Lee Hall. Se spune de Billy Elliot, tânărul care vrea să devină un dansator, dar trebuie să facă voia tatălui, care în schimb vrea ca el să fie un boxer.

Visele tânărului încă nu mor și sunt urmate de amintirile mamei care, când era încă în viață, i-au lăsat o scrisoare în care ea a spus să facă întotdeauna toate lucrurile în care ea crede. Muzical, prezentat la Londra pentru prima dată în 2005, a câștigat 4 premii și a ajuns, de asemenea, Australia și Broadway. În New York a câștigat 10 premii Tony.

Billy Elliot în Londra

Arată numele: Billy Elliot
Teatrul: Palatul Victoria
DIRECTIA teatrului: Victoria Street, Londra, SW1E 5EA
ORE de spectacole: de luni până miercuri 7,30, de joi până sâmbătă 2.30-7.30
TIMP de spectacol: 3 h
PRETURI DE LA: £50

CUMPARA ACUM FACTURILE PE OFERTA LUI BILLY ELLIOT

Mama Mia

Mama Mia

Prietenos și lumina muzicale Mamma Mia a adunat un mare consens din partea publicului din întreaga lume. Prezentat pentru prima dată la Londra în 1999 în anii următori a fost introdus în opt limbi diferite.

Protagonistul este Sophie, care trebuie să se căsătorească și care pentru căsătorie vrea consimțământul tatălui, dar problema este că știm cine este tatăl. El decide să investigheze între liniile jurnalului mamei sale Donna și descoperă în cele din urmă că există 3 posibili părinți. În îndoielile el decide să invite toate cele trei. Muzicalul este structurat în jurul melodiilor grupului suedez Abba, care în 1975 a scris cântecul Mamma Mia, din care au luat numele muzical.

Mamma Mia în Londra
Arată numele: Mamma Mia
Teatrul: Prințul de Wales
DIRECTIA teatrului: Coventry Street, Londra, W1D 6AS
PROGRAM SHOW: de luni până joi 7,30, vineri 5,00-8,30, sâmbătă 3,00-7,30
SHOW TIME: 2 ore. 30 de minute
PRETURI DE LA: £50
CUMPARA ACUM FACTURILE ÎN OFERTA DE MAMMA MIA

Fantoma muzicală a operei

Fantoma de la Londra Opera

Iubitorii tradiției vor aprecia cu siguranță muzicalul fantoma operei, care a fost pe scena pentru mai mult de douăzeci de ani. Povestea, din cartea lui Gaston Leroux, pare că publicul nu va obosi și continuă să păstreze în viață interesul pentru povestea de dragoste.

Protagonistul este el fantasma, un muzician care poartă o mască din cauza unei deformări pe fața lui și trăiește în subteran al operei. Într-o zi el se îndrăgostește de o cântăreață Christine, dar dragostea lui nu este schimbat, dimpotrivă, femeia decide să se căsătorească cu Raoul și acest plin de furie fantoma decide să se răzbune. Un cult din istoria muzicală, insurmontabil, scris de Andrew Lloyd Webber și Charles Hart cu colaborarea lui Richard Stillgoe, emoții pentru efectele speciale pe care le propune pe scenă.

Fantoma de la Opera din Londra

NUMELE Arată: fantoma de la operă,
Teatrul: Majestatea sa
DIRECTIA teatrului: Haymarket, Londra, SW1Y 4QR
ORE de spectacole: luni 7,30, de marți până sâmbătă 2.30-7.30
SHOW TIME: 2 ore. 30 de minute
PRETURI DE LA: £50

CUMPARA ACUM FACTURILE PE OFERTA DE FANTOMA DE OPERĂ

Chicago

Chicago muzicale Londres

Muzical Chicago este prezentat pentru prima dată pe Broadway în 1975, dar nu a fost foarte de succes din cauza complot, poate foarte cinic despre spiritul acelor timpuri. Povestea spune de o poveste 1926 de Maurine Dallas Warkins, un jurnalist Chicago Tribune și spune de un dansator de club de noapte Roxie Hart, care ucide iubitul ei și a reușit să evite intrarea în închisoare datorită avocat Billy Flynn.

Acest lucru o va ajuta să devină celebru, împreună cu o altă ucigașă Velma Kelly, de asemenea, un dansator. Muzical reprodus la Londra, în 2002 a entuziasmat publicului, cu crearea unui trecut nu prea îndepărtat, ecou al faima de spectacol american sculptat în imaginația colectivă și frumusețea dezarmarea femeilor avar și fără scrupule. Ca un fundal muzical putem găsi unele celebre, ar fi toate că jazz, Razzle Dazzle, dl Cellophane.

Informații despre musical Chicago din Londra

SHOW NAME: Chicago
TEATRU: Teatrul Cambridge
DIRECTIA teatrului: Earlham Street, Londra, WC2 9HU
ORE de spectacole: luni-joi 8,00 pm, vineri 5.00-8.30 pm, sâmbătă 3.00-8.00 pm
SHOW TIME: 2 ore. 15 minute
PRETURI DE LA: £35

CUMPARA ACUM FACTURILE PE OFERTA DE LA CHICAGO, LA LONDRA

Regele leu

Cunoscut prin toate datorită filmului animat de Walt Disney Lion King, muzica Regele leu a fost impusă publicului, deoarece 1997 în Minneapolis și Broadway și în 1999 la Londra. Scris de Irene Mecchi și Rogers Allers și produs de Walt Disney este un succes tot timpul, pentru un public nu numai de copii, ci și pentru adulți. Acesta surprinde de culorile costumelor actorilor care reprezintă animalele din pădure și de cântece, dintre care multe sunt scrise de Elton John și Tim Rice. Protagonistul este leul Simba, care trebuie să supraviețuiască atacurilor unchiului său Scar, gelos pe el.

Într-o zi Regele, tatăl lui Simba, își pierde viața pentru a-l salva și Simba scapă din regat. Toată lumea crede că sunt morți și Scar este încoronat rege. Câțiva ani mai târziu, Simba va lua înapoi împărăția care îl așteaptă și care a fost luat de înșelare. Muzicalul Regele leu continuă să se încânte. El a câștigat deja șase premii Tony, a fost un candidat pentru opt premii Olivier și a fost premiat ca un eveniment teatral al anului, în timp ce în 2008, castă a muzical a implicat o galá cu prezența familiei regale britanice.

Informații despre muzical Regele leu din Londra
NUME SHOW: Regele leu
Teatrul: liceul
Adresa teatrului: Wellington Street, Londra, WC2E 7DA
ORE de spectacole: Marți 7,30, Miercuri-Sâmbătă 2,00, 7,30, duminica 2,00
TIMP de spectacol: 2 h 45 min
PRETURI DE LA: £50

CUMPARA ACUM FACTURILE ÎN OFERTA REGELUI LEU DIN LONDRA

Te vom zgudui

Te vom zgudui singur

Muzical este spectaculos, ideal pentru iubitorii de muzica reginei, deoarece întregul spectacol se desfasoara cu melodiile celebre ale trupei. Scris de Ben Elton și a prezentat pentru prima dată în Londra, în 2002 el a călătorit în lume și a atins succesul pentru popularitatea reginei. Intriga este esențială, un pretext pentru a onora rock și Freddy Mercury.

Întregul spectacol este stabilit în mall-ul planetei, supus de către Corporația Globalsoft al cărui șef este regina ucigașă. Aici tinerii nu au personalitate și muzică rock a fost abolită. Protagoniști sunt doi tineri, Galileo (visător) și Scaramouche, care trebuie să realizeze profeția Renașterii de rock și înfrângerea Regina Killer. Spectacolul este interesant, și dă mai mult ideea de un concert decât o prezentare teatrală, asistă muzicieni de un anumit calibru cu decoratiuni care transforma directorul Queen și luminile sunt implicate în crearea unei atmosfere incitante.

Informatii despre muzicalul vă vom zgudui în Londra.

NUMELE Arată: vă vom rock
Teatrul: Dominion
DIRECTIA teatrului: Tottenham Court Road, Londra, W7P OAG
ORE spectacole: Da lunedì un Sabato 7,30 pm; Mercoledì e Sabato 2,30 pm
TIMP de spectacol: 2 h și 40 min
PRETURI DE LA: £30

CUMPARA ACUM BILETELE OFERITE DE NOI VA ROCK YOU ÎN LONDRA

Dans murdar

Dirty dans Londres

Pentru iubitorii de dans, ritmurile active ale anilor șaizeci, cultul cinematografiei, dansul muzical Dirty este perfect. Este reînnoirea filmului omonim de 1987 jucat de Patrick Swayze și Jennifer Gray. Protagoniști sunt Baby și Johnny Castle incluse în cadrul american de 1963. Ea este o fată care este în concediu, el este un profesor de dans. Printre ei, dragostea se va naște mulțumită pasiunii pentru dans. Muzicalul preia cântecele celebre ale filmului ca mă iubești, flămând Eyes. Urmărind actorii dansând, te face să vrei să o faci și tu.

Informații despre muzicale Dirty Dancing în Londra
NUME SHOW: Dirty Dancing
Teatrul: Teatrul Aldwych
DIRECTIA teatrului: Aldwych Londra WC2B 4DF
PROGRAM spectacole: Dal lunedì al giovedì 7,30, venerdì e Sabato 3.00-7.30
TIMP de spectacol: 2 h 30 min
PRETURI DE LA: £39

CUMPARA ACUM OFERTE DE DANS MURDAR ÎN LONDRA

Sora act

Sister act Londres

Amuzant, prietenos, al Evangheliei vocale, muzical Sister act
Te umple de energie. Luate din filmul omonim al unei Diva film Deloris Van cartier, care a participat la o omucidere și acesta este motivul pentru care poliția decide să-l ascundă într-o mănăstire. Pentru a nu fi recunoscută, ea trebuie să se comporte ca o călugăriță, care de cele mai multe ori este dificil pentru ea, deoarece ea nu este folosit pentru viață, la toate. Nici măcar aici nu-și poate părăsi vena artistică și din acest motiv, corul nefericit devine un cor al Evangheliei cu mare succes. Vitalitatea intrigii și scena fascinează publicul. Muzica este scrisă de Alen Menken.

Informații despre muzical Sister act din Londra

NUMELE SHOW: Sister act
Teatrul: Londra Palladium
DIRECTIA teatrului: Argyll Street, Londra, W1V 1AD
ORE de spectacole: luni și Marți 7,30, Miercuri-Sâmbătă 3.00-7.30
TIMP de spectacol: 2 h 30 min
PRETURI DE LA: £50

CUMPARA ACUM BILETELE OFERITE DE SORA ACT ÎN LONDRA

Wicked

Wicked Londres

Muzicalul Wicked reprezintă un vis paralel cu lumea din Oz, conceput de scriitorul Frank Baum, scris de Winnie Holzman și de muzica lui Stephen Schwartz, ei acționează o lume fantastică și o modalitate alternativă de a vedea lucrurile. Intriga este concentrată pe Elphaba, vrăjitoarea cea rea din Occident în povestea vrăjitorului din Oz, care nu este într-adevăr ceea ce toată lumea crede că este. Povestea ei este povestită de vrăjitoarea cea bună Glinda.

Flashback: Elphaba și Glinda merge împreună la școala de magie și sfârșesc prin împărțirea camerei. La început se urăsc reciproc, deoarece Elphaba este urât și verde, Glinda este frumos și iubit de toți. Cu timpul devin prieteni. La un moment dat magicianul vrea să profite de puterile lui Elphaba, dar ea îl respinge și de aceea el o schimbă pentru o vrăjitoare malefică, în timp ce ea se găsește vagabond și fuge. Elphaba este bun și în povești întotdeauna se termină cu un final bun: absolut din comun. Spectacolul cu siguranță nu poate fi ratat de cei care din copilărie au urmat poveștile lui Dorothy de pantofi roșii, să cunoască părțile ascunse ale poveștii. Muzical este entuziast și a fost foarte de succes în America și Londra.

Informații despre muzical Wicked din Londra

Arată nume: Wicked
Teatrul: Teatrul Apollo Victoria
DIRECTIA teatrului: 17 Wilton Road, Londra, SW1 1LL
ORE de spectacole: de luni până sâmbătă 7,30, miercurea și sâmbăta 2,30, 7,30
TIMP de spectacol: 2 h 30 min
PRETURI DE LA: £25

CUMPARA ACUM FACTURILE ÎN OFERTA WICKED ÎN LONDRA

Grăsime

Grăsime Londres

Cult muzical în istoria teatrală. Grease, născut în 1970 din fantezia lui Jim Jakobs și Warren Casey a ajuns să fie iubit foarte repede pe Broadway. Intenția celor doi designeri a fost aceea de a scrie un complot de divertisment, care a fost stabilit în cincizeci cu tinerii cu parul plin de gelatină și gras (de unde titlul).

Baza muzicală era cu chitara și distribuția improvizat. În 1971 muzical este revizuit și povestea dintre cei doi tineri devine articulat la punctul de a primi o faima la nivel mondial (de asemenea, o consecință a filmului jucat de John Travolta). Vorbește despre contrastul dintre Donny și Sandy și benzile școlare care îl joacă, de multe ori, unul împotriva celuilalt. Cântecul care encorona dragostea lui, în care ei recunosc similitudini și complici este „tu esti cel pe care vreau”. Este un muzical foarte frumos și nu se poate dor de ea.

Informații despre Grease muzicale din Londra

Arată numele: Grease
Teatrul: Piccadilly
DIRECTIA teatrului: strada Denman, Londra, WTV 8D7
PROGRAM SHOWS: de luni până joi 7,30, vineri 5.30-8.30, sâmbătă 3,00, 7,30
TIMP de spectacol: 2 h 10 min
PRETURI DE LA: £35

CUMPARA ACUM OFERTELE DE GRASIME DIN LONDRA

Dragostea nu moare niciodată

Dragostea nu moare niciodată Londres

Douăzeci și trei de ani au trecut de la prima prezentare a Phantom of the Opera și Andrew Lloyd Webber, acest 2010, a decis să încerce din nou dragostea nu moare, sequel din primul muzical atât de iubit. De asemenea, în timp de ficțiune ruleaza si dupa zece ani perdele deschide din nou într-un context diferit.

Suntem în America, fantoma locuiește aici acum, în lumina zilei. Acesta este văzut după ultima apariție în metrouri din Paris. Zece ani mai târziu Christine este oferit un loc de muncă în America, ea are deja un fiu, Gustave. Acesta va fi mediul care va muta din nou pasiunea protagoniștilor. Există o mare intensitate a sentimentelor, la fel ca în primul muzical, deși știu că stabilirea a fost schimbat și a trecut de la suferința de non-acceptare la suferința de o dragoste privata pentru o lungă perioadă de timp. Dar viața promite o a doua șansă pentru că „dragostea nu moare niciodată” și astfel Weber deschide un crack în speranța de audiență visător.

Informații despre muzica dragoste nu moare niciodată în Londra
SHOW NAME: dragostea nu moare niciodată
TEATRU: Teatrul Adelphi
DIRECTIA teatrului: Strand, Londra WC2
ORE de spectacole: luni-marți 19,30, miercuri până sâmbătă 14,30, 19,30
TIMP de spectacol: 2 ore și 30 min
PRETURI DE LA: £60

CUMPARA ACUM FACTURILE ÎN DRAGOSTE NICIODATĂ NU MOARE OFERTA DE LA LONDRA