Întotdeauna am folosit pentru a obține hipnotizat de filme James Bond și modul în care detectivii sub acoperire folosit pentru a lua pe mesaje secrete, le livreze și executa sarcinile lor de profil înalt în costume, brogues și Tom Fords. N-am știut că există, de asemenea, alte persoane acolo care iau aceste lucruri un pic mai în serios decât mine. Jocuri live sunt o noutate de nișă, și, de fapt, o nișă deja într-o nișă, cu tone de sub categorii. Unii oameni sunt impresionati de cursa Amazing, în cazul în care acestea ar putea avea de a rula mile, colecta indicii, și de a ajunge la destinație, în timp ce alții ca mine vrea să fie mai secretos ca agenți utilizate pentru a face în filme.

Undercover este un joc live în Londra pe care am ajuns să experimenteze o lună în urmă. Timp de două ore porți costumul sub acoperire și te transformi într-un detectiv cu misiuni ar fi colectarea dosarelor de la persoane anonime la locul de întâlnire, recuperarea lucrurilor ascunse și obținerea altor echipe. Ceea ce am observat este că aceste jocuri sunt destul de celebru în alte părți ale lumii prea.

Ce e grozav la Undercover?

Ei bine, în timpul meu de 2 ore de joc, abia am avut ideea care a fost joc, până când unul dintre participanți făcut o greșeală. Care e cel mai important lucru pe care-l poți face? Doar amestec în frumos și veți fi bine.

Nu este mult de rulare

Un alt mare beneficiu al Undercover peste alte jocuri live este că este nevoie de minim sau nu rulează. Spre deosebire de Citydash, în cazul în care va trebui să ruleze ca un atlet în uneltele sală de gimnastică, Undercover este totul despre ședere low-profil și chiar un sprint poate te reperat instantaneu. Undercover este totul despre a intra în modul Stealth, fiind capabil să gândească tactic și de a rezolva ghicitori. Ca mai sus, este vorba despre amestecare în.

De ce ai nevoie?

Pe măsură ce jucați de-a lungul prietenilor voștri, nu vreți să fiți văzuți imediat. Pentru că, s-ar putea să doriți să utilizați unele recuzită ca o pălărie, mustață, sacou sau orice altceva care ar schimba aspectul dumneavoastră. De asemenea, veți avea nevoie de un smartphone încărcat cu un plan de date activat, deoarece veți primi informări despre misiunile de pe smartphone. De asemenea, trebuie să încărcați fotografii, uneori, ca o parte a misiunii.

Cine poate juca sub acoperire?

Ei bine, eu nu sunt un adolescent, dar am iubit joc sub acoperire. Oricine poate juca acest joc care vrea să intre în pantofii unui detectiv sub acoperire. Pentru copii, supravegherea parentală este necesară, deoarece acestea trebuie să interacționeze străinilor și chiar merge în jurul unui bloc pe propriile lor. Am văzut mulți copii participante la acest joc și unii dintre ei păreau foarte tineri. Se pare că nu sunt multe riscuri implicate.

Joci în perechi

În mod normal, joci în perechi sau un grup de trei (în cazul în care există un număr impar). Am ajuns acolo cu prietenul meu, așa că am lucrat ca o pereche. Cu toate acestea, nu stai deoparte omologul tău.

Bilete

Prețul biletului normal este £25, în timp ce, puteți obține un preț timpuriu pasăre de £20. V-aș recomanda să încercați acest loc.

[vc_gallery type=”nivo” interval=”3″ images=”1027,1030,1033,1036″ img_size=”full”]
[vc_gmaps link=”#E-8_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”]