Unul din lucrurile pe care le-am găsit interesante în Londra este pub-urile lor subterane. Deși „speakeasy” nu sunt atât de populare mai, Primarul din scaredy cat Town este cu adevărat o excepție. Va trebui să intri printr-un club de mic dejun din Liverpool Street și să treci un frigider manual.

Clubul de mic dejun este ca un restaurant obișnuit în Londra, dar cei mai mulți dintre clienții care merg acolo nu intenționează, de obicei, să mănânce în club. Oamenii de obicei merg aici să-l vadă pe primar. Pentru a intra scaredy cat, clienții ar trebui să-i spun Alice parola secretă, „am venit aici pentru a vedea primarul” și ea le va conduce la o ușă frigider.

Odată deschis, ar trebui să meargă în jos o scara dim-aprins, atunci veți vedea Primarul din scaredy cat Town. Există mese, scaune și un bar pe care clienții pot alege să stea. Ambianța este foarte mare, deoarece veți uita cu ușurință lumea exterioară.

Locul este umplut cu bile de pisică pe podea, și pereții sunt umplute cu „nu grele punerea” postere. Muzica este, de asemenea, mare, deoarece vă oferă un amestec bun de hip-hop, ritm, și blues, funk și disco provenind de la vorbitori de școală veche.

Deși meniul alimentar al Primarul din scaredy cat Town este doar o listă scurtă, vă puteți aștepta ca totul ar fi bine condimentate și fierte la perfecțiune. Există doar 4 alimente în meniul lor, dar toate perfecte pentru a partaja. Aceasta include:

 • Consiliul de Cheeseboard al primarului, care costă £9.
 • Tras de porc Sliders, de asemenea, £9.
 • Pui într-un coș £8.
 • Philly brânză Burger £8.
 • Trufe & parmezan cartofi prajiti £6.
 • Quesadilla platou de asemenea £9.
 • Sare și piper calamari, de asemenea, £9.
 • Ei au, de asemenea, partea de chips-uri pentru £4, masline verzi siciliene pentru £5 și migdale prăjite pentru £4.

Ceea ce Primarul din scaredy cat Town este cel mai faimos pentru băuturile lor. Veți uita cu siguranță de timp și de vreme în Londra din cauza băuturilor lor bine amestecate. Acestea includ:

 • Peachy Keen £9.
 • Chiquita £9.
 • Sweet spot £8.
 • De bază kitsch £8.
 • Zecapa su casa £8.

După ce mâncați și beți, calea de ieșire ar fi la ușa din stânga, care este de fapt o ușă de baie a clubului de mic dejun. Acest lucru este pentru a se asigura că „secretul” primarului va rămâne ca un secret de restul poporului.

Nu există nici o îndoială că Primarul din scaredy cat Town este un loc minunat pentru a vizita, dacă sunteți în căutarea de a uita de ziua ta în Londra. Vă veți bucura cu siguranță de mare ambianta, muzica si, desigur, alimentele și băuturile lor.

Program:
Luni-Marti
5:00-miezul nopții
Miercuri-joi
3:00-miezul nopții
Vineri
3:00-miezul nopții
Sat
12:00-miezul nopții
Sun
12:00-10:30pm
[vc_gmaps link=”#E-8_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”]