În ceea ce privește alegerea camerei, Londra oferă nenumărate oportunități. Deși, este de a reține că este extrem de greu să găsești o cameră cu toate funcțiile dorite, ar fi locația preferată, prețul și colegii de partajare din interior. Dacă decideți să închiriați o cameră în Londra, veți obține întotdeauna în jos la un fel de compromis, ar fi să fie mulțumit cu zona, sau cu calitatea camerei.

Evident, această declarație este adresată tuturor acelor oameni care vin la Londra la locul de muncă și, prin urmare, nu au o mulțime de economii, și chiar mai puțin pentru a risipi. Cu siguranță, fiecare soluție de locuințe are avantajele și dezavantajele sale. Dacă sunteți un profesionist, de exemplu, puteți decide să închirieze un apartament în centru, sau pentru a lua o singură cameră, pentru a păstra intimitatea ta, nu partajarea spațiului cu oricine.

Dacă nu sunteți în Londra pentru a avea experiență de limbă și de a învăța limba engleză. Apoi, cu siguranță, cea mai bună soluție este doar de a lua o casă cu camere comune. Londra este cu siguranta unul dintre cele mai avansate orase din Europa, și așa s-ar putea întâmpla să vă împărtășesc Apartament cu limba engleză, spaniolă, franceză, etc… și acest lucru vă va permite să învețe limba mult mai repede, exercitarea întotdeauna în timp ce încearcă să comunice.

Dacă sunteți 4 sau 5 prieteni care doresc să obțineți o experiență în Londra, puteți alege, de asemenea, să închirieze un apartament întreg și, de asemenea, plătiți lunar, atribuirea spațiile pe care le preferați. În acest fel vei împărți camera ta în Londra cu cel mai bun prieten al tău.