Londra este una dintre cele mai bine cunoscute și cele mai vizitate capitale europene, și de aceea este deservit de numeroase companii aeriene, ar fi Alitalia, British Airwais, British Midland, Buzz, Meridiana, Ryanair și EasyJet. Multe dintre acestea, ar fi Alitalia și Meridiana, sunt societăți standard, altele, ar fi EasyJet și Ryan Air, sunt identificate ca fiind companii aeriene low-cost. Mulți oameni preferă să organizeze o excursie la Londra cu companii tradiționale, deoarece acestea oferă anumite servicii, ar fi masa la bord, sau locuri mult mai confortabile. Alții vor prefera să salveze pe bilet și să renunțe la aceste servicii mici.

Cu toate acestea, pentru multe un zbor low-cost la Londra este mult mai avantajoasă decât un zbor standard. Este cu siguranta recomandat pentru a alege o companie aeriana low-cost, din cauza costului mai mic al biletului, și pentru că încă de astăzi unele orașe europene nu sunt conectate direct cu Londra.

Prin urmare, putem concluziona că, în ceea ce privește zborurile spre Londra, este cu siguranță una dintre cele mai echipate capitale din Europa. De fapt, apariția în nouăzeci de giganți europeni, ar fi Ryan Air și Easy jet, au permis să scurteze în mod semnificativ distanțele dintre diferitele națiuni și ca urmare a reunirea diferitelor culturi ale Europei. Easy Jet și Ryan Air, nu sunt surprinzator sunt marile companii aeriene low-cost care ajung la Londra și care îl servesc prin rețeaua de cele patru aeroporturi.