Londra! Cetățenii europeni văd acest lucru în mod clar pentru prima dată chiar înainte de a lua zborul către Marea Britanie, atunci când fac schimb de euro cu lira.

O lira ratele între 1,30 și 1,10 de euro, cel puțin în acest moment. Totul costă mai mult, de la țigări la alimente, cu toate acestea, este important să nu renunțe. Există soluții pentru toată lumea și pentru toate bugetele. Ceea ce afectează mai mult este cu siguranta închirierea locuințelor și mijloacele de transport. În scopul de a economisi în Londra nu este necesar să stați acasă, este posibil să se organizeze zile întregi, fără a fi nevoie să-și petreacă o mulțime.
Incepand de la micul dejun, puteți alege să-l facă la domiciliu, sau de cheltuieli foarte puțin, doar £2,50. În Londra, aproape toate muzeele au acces gratuit, mersul pe jos sau lounging în parcuri, nu costa nimic. Pentru cină, dacă acordați atenție, veți găsi multe locuri unde puteți mânca mese tip bufet la prețuri fixe. Costul care are cea mai mare influență asupra salariului de londonezi este chiria. Dar este doar turistul să sufere, pentru că lucrătorii britanici, desigur, să primească un salariu adecvat. Este clar salariul mediu englez este mai mare decât de exemplu cel italian.

Iată câteva exemple pentru dvs.:

Profesor 90/100 lire sterline pe zi

Functionar 8/15 lire sterline pe oră

Secretar 9/12 lire sterline pe oră

Recepționista 200/250 de lire sterline pe săptămână.

Unele lanțuri de supermarket-uri economice în cazul în care puteți economisi bani prin cumparaturi: Tesco, Islanda, Sainsbury și Somerfield sunt soluții valabile și sunt împrăștiate în tot orașul. Este mai bine să vină la Londra cu un buget bun, dar, de asemenea, cu un plan bun pentru a evita pierderile inutile. Bazându-se pe o agenție ca a noastră este cu siguranta cea mai buna alegere. Multe cluburi de noapte, în timpul numeroaselor evenimente, ar fi partidele de universitate fabuloase, permite să obțineți în la preț foarte redus și să se bucure de bauturi cheltuieli doar câteva kilograme.