de a pregăti perfect curriculum în limba engleză!

Prima regulă pentru oricine care vrea să găsească de lucru pe teren în Londra (sau în orice alt oraș în cazul în care limba engleză este vorbită) este aceea de a pregăti un curriculum eficient în limba engleză în mod natural. Pe Internet există multe modele gata făcute, dar vom găsi cu greu cele mai potrivite pentru noi. De fapt, este mai bine să începeți cu un curriculum de bază și apoi să-l modificați în așa fel încât să-l adapteze la cererile noastre. Iată câteva sfaturi cu privire la modul de a pregăti curriculum vitae!

Noțiuni de bază pe care trebuie să știți

Scrisoarede intentie: este scrisoarea pe care companiile curriculum-ului. În unele cazuri, este mai important pentru curriculum-ul în sine, deoarece va permite cel care își asumă ceea ce cunoștințele noastre de bază și experiențe sunt, motivele pentru care am aplicat pentru locul de muncă și motivul pentru care acestea ar trebui să ne asume și nu la alte. Scrisoarea de intentie trebuie scrisa in engleza perfecta. Vă sfătuiesc să-l revizuite de către un expert vorbitor de limba engleză.
CV-curriculum vitae: curriculum vitae (denumit și CV) conține o scurtă descriere a muncii noastre și a carierei educaționale.
CV: de multe ori vom găsi pe internet cuvântul „rezumă”, care nu este nimic altceva decât sinonim al curriculum-ului. De fapt, este considerat o versiune scurtă a curriculum-ului. Foarte schematică și scurt.
Se aplică: aplicarea sau aplicarea înseamnă depunerea cererii pentru lucrare.

Aici sunt cele 5 reguli pentru a construi un CV perfect:

  • CURAT și clar: mulți oameni încearcă să facă un curriculum complex gândindu-se că în acest fel vor primi atenția intervievatorului. GREȘEALĂ FATALĂ. Curriculum-ul trebuie să fie simplu și ușor de citit. Imediat trebuie să fie posibil să se înțeleagă ceea ce cunoștințele și abilitățile dumneavoastră sunt la prima vedere.
  • Indicați numai datele necesare: în curriculum-ul trebuie să specificați doar ceea ce are de a face cu cariera ta profesionala. Informațiile atașate va trage intervievatorul care va merge la curriculum-ul următor, fără a evalua dacă poate sunteți un candidat ideal pentru locuri de muncă.
  • Descrieri obiective: nu va trebui să dea opinii despre cariera ta profesionala, dar pentru a explica într-un mod obiectiv ceea ce munca efectuată de tine a fost. Nu trebuie să dea nici o opinie personală de genul Cred că am făcut o treabă bună, etc, dar numai informații, ar fi am făcut un proiect de acest fel, am creat acest lucru, am modificat asta.
  • UTILIZAȚI o ordine cronologică descendent: intervievatorul vrea să știe ce ați făcut recent, nu că 7 ani în urmă ați făcut un curs de două săptămâni de contabilitate. Din acest motiv, este întotdeauna la fața locului pentru a începe cu mai multe lucrări recente. Același lucru este valabil și pentru cariera studențească.
  • Nu mint, niciodată: nu este nimic mai stupid decât vorbesc minciuni într-un CV. În cazul în care curriculum-ul este scris că știți să utilizați o mașină special sau că știți să construiască site-uri web, intervievatorul va spune cu siguranță că este adevărat, dar în același timp, veți dori să înțeleagă cunoștințele dumneavoastră mai bine de a pune întrebări.
    Dacă ați mințit veți fi prins prins și toate curriculum-ul va fi pus în discuție. („Dacă ați mințit în acest moment, ați mințit, de asemenea, altfel?). De aceea trebuie să spunem întotdeauna adevărul. În cazul în care doriți să specificați competențe specifice (de exemplu limbaje de programare) cea mai bună soluție este de a specifica nivelul de cunoaștere a fiecăruia (începător, intermediar, avansat, etc.)

Dacă doriți să discutați despre curriculum-ul dvs., sugestii și corecturi… Scrie-l în forum!