Pentru oricine care decide să închirieze o cazare Londra oferă o varietate de soluții, dar aceasta este o procedură care necesită unele cunoștințe de aspectele tehnice și practice ale sucursalei imobiliare, ar fi cunoașterea unor termeni specifici sau metode de plată. Cu acest mic ghid vom încerca să sugereze să evite unele dintre cele mai frecvente probleme legate de chirie de proprietăți în Londra.

Mai întâi de toate pentru a face o distincție între diferitele „zone din Londra.”
Probabil că nu toată lumea știe că Londra este împărțită în mai multe zone, incepand de la centru (oraș), acestea sunt răspândit de inele de la periferie departe. Logica ne-ar duce la cred că în centru (zona 1) casele sunt mult mai costisitoare decât în zonele adiacente (zona 2 sau zona 3). Acest fapt este cu siguranță adevărat și foarte relevant să ia în considerare în timp ce închirierea unei case sau o cameră.

Dar ceea ce trebuie să ia în considerare, pe lângă costul, este defenabil apropierea de stația de metrou (nu uitați, Londra este deservit de 12 linii de metrou), și la stația de autobuz (din păcate, metroul se închide în jurul 24,00 în timp ce autobuzele sunt disponibile 24 de ore pe zi). Nu în ultimul rând, este de a lua în considerare costul mijloacelor de transport, care pot varia în funcție de nevoile individuale.

De exemplu, o trecere săptămânală pentru autobuz numai la zonele 1 și 2 costă aproximativ 10 de lire sterline mai mică decât cea pentru autobuz + metrou (din nou pentru zona 1 și 2). Acest lucru înseamnă că, dacă o persoană trăiește, de exemplu, în zona 3 și are locul său de lucru în zona 2, foarte bine abordabil cu autobuzul, și nu merge de obicei la centrul orașului, nu există nici un motiv pentru a închiria o casă în centru, sau pentru a cumpăra trece săptămânal pentru metrou. Pentru orice tip de „extra” excursie cu metroul puteți reîncărca cu ușurință cardul de călătorie (Oyster card) pentru suma dorită.

Deci, în scopul de a închiria apartamente Londra, care oferă o mulțime de alegere, și oricare dintre ele trebuie să fie evaluate și cu atenție adnotat. După ce ați determinat zona preferată, puteți decide în sfârșit să o vizualizați. În această fază foarte delicată, cunoașterea unor aspecte și terminologii, folosită aici, în Londra, ar putea fi nesesară.

În primul rând verificați dacă proprietatea are semne de umed, în general, uita la cele mai mici părți ale colțuri (umiditatea este aproape întotdeauna afectează din partea de jos). Apoi, verificați presiunea apei prin deschiderea atât bucătărie și robinete de baie. Odată ce acest lucru se face asigurați-vă că casa nu are fracturi pe pereți. O casă cu multe fracturi mai probabil cade sub umezeală.

În ceea ce privește costurile de închiriere se referă, de asemenea, există unele reguli specifice în Londra. De fapt, chiria plătită săptămânal și suma depozitului poate varia, de obicei, de la 1 la 6 săptămâni.
Un alt detaliu de adăugat este că aproape toate contractele oferă o durată minimă de ședere. Acesta este un aspect care ar trebui să fie întotdeauna evaluate la momentul semnării contractului, ca în funcție de aceasta, puteți negocia, eventual, suma de chirie săptămânal. În cele din urmă nu există „impozit Coucil”, care ar putea fi de obicei prezentate ca „utilități” și poate face într-adevăr o diferență

Sfat: nu uitați aceste aspecte. Întotdeauna asigurați-vă că ați clarificat totul.