Condiții de viață în Marea Britanie nu este convenabil. Dar dacă sunteți un student sau aveți mai puțin de 26 de ani, există multe modalități de a reduce costul de trai, profitând de reduceri pentru studenți, de exemplu: pentru a beneficia de ea, trebuie doar să aibă un document de identificare recunoscute (de exemplu, , o carte) pe care Universitatea dumneavoastră ți-a dat-o. Dacă studiați la orice universitate din Regatul Unit, obținerea acesteia nu poate fi mai simplă: aproape toate instituțiile au studenții lor din Uniune, asociați cu Uniunea Națională a studenților (NUS). Înscrierea NUS este binevenită, iar cardul de membru vă va permite să obțineți reduceri pentru studenții din întreaga țară.

Reduceri la ora de agrement din Londra

Mulți furnizori, restaurante și pensiuni oferă reduceri pentru studenți variind de la 50 de prețuri publicate. Unii sponsor, dar cea mai mare parte este de așteptat să fie tu să-l ceară. În general, cele mai multe dintre marile lanțuri de afaceri oferă reduceri la produse, ar fi cărți, CD-uri și îmbrăcăminte. Mulți comercianți independenți o oferă, în special în zonele universitare, dar, așa se întâmplă aproape întotdeauna, ei nu vă spun deschis. Dacă doriți, sindicate locale student vă poate oferi o listă a companiilor locale care fac parte din proiect.

Multe baruri și discotecile oferă drop-offs pentru studenți, precum și cele mai multe dintre marile lanțuri de film, cu prețuri semnificativ mai mici, obține informații din când în când pe site-urile oficiale sau direct la locurile. Amintiți-vă, dacă aveți orice întrebări, nu este nimic în neregulă cu care au o reducere student disponibile!

Reduceri la transport in Londra

În ceea ce privește transportul urban, studenții sunt de așteptat să reducere de până la 30 de bilete Oyster card; De exemplu, abonament săptămânal pentru Bus și Tube (zona 1 și 2), veți plăti 18 de lire sterline în loc de 25! Pentru a obține aceasta, informați-vă la universitate sau du-te la site-ul https://oyster.tfl.gov.uk

Dacă sunteți de planificare o excursie pe Terra Firma birtánica, este bine să ia în considerare Young persoane Railcard, un card valabil pentru toate călătoriile feroviare care garantează reduceri pentru studenți și/sau pentru cei cu vârsta sub 26 de ani.

Câteva sfaturi

  1. Nu mâncați în afara de multe ori. Supermarketuri, ar fi Tesco și Sainsbury, pot oferi sandvișuri sau mâncăruri foarte bune și convenabile. Dacă vă decideți să iasă la cină, pub-uri sunt primele pentru a merge astfel încât să puteți găsi mâncăruri consistente la aproximativ £5.
  2. Banii cheltuiți pentru transportul public pot fi aproape întotdeauna o cheltuială foarte costisitoare. Trucul este de a cumpăra bilete zilnice sau săptămânale. În cazul biletelor săptămânale se familiarizeze dacă se poate utiliza doar autobuzul, în afară de a se bucura de Londra în timp ce vă mutați, veți salva o mulțime: abonament numai de autobuz costă jumătate din autobuz și metrou împreună.
  3. Alegeți cu atenție atracțiile turistice pe care doriți să le vedeți, cele mai multe dintre ele sunt gratuite, dar altele pot face să cântărească prețul biletului. Dacă nu doriți să pierdeți propriul dvs., vă sfătuim să cumpere London Pass.
  4. Nu pierdeți banii pe cele mai recente tendințe. Londra este un oraș la modă, și veți dori, probabil, să cumpere rochii de la ultimul strigăt, dar păzește-te, de cele mai multe ori prețurile de rochii de moda nu sunt în valoare de produs; Uita-te pentru ceva economic și că vă place… aici, în Londra, veți crea moda!
  5. Du-te la Harrods, dar nu cumpara nimic. Plimbați-vă în clădire și bucurați-vă de atmosfera magică, mai ales în perioada Crăciunului, sau folosiți baia de lux… Acest lucru nu costa nimic!
  6. Ia un pic de timp pentru tine. Nu trebuie întotdeauna să faci ceva să se bucure de oraș în loc de a face cumpărături necontrolate sau vizite care anvelopă, stai în Hyde Park și bucurați-vă de peisajul din jurul tău și de mediu, cu un aparat de fotografiat sau cartea ta preferata. Vă veți aminti, nu ceea ce ați cumpărat, dar momentele magice de liniște în care vă puteți simți într-un luagr cu adevărat speciale!