Londra e scumpă. Aceasta este fraza care dă mii de ture în cap și care pare o problemă insurmontabile care ne face să ne gândim de două ori despre ambalare și de plecare. Este adevărat, capitala Londrei este unul dintre cele mai scumpe orase din lume, dar există mai multe modalități de a salva. În primul rând, vă explic ce vreau să spun prin „a trăi aproape”. Prima lună de la Londra va trebui să susțină o serie de „inițială” cheltuieli pe care nu le va avea în următoarele luni de rămășițe.

Aici este un exemplu de ceea ce va fi cheltuielile din prima lună: chirie Bond, Hotel/Pensiune, pilotă, prosop, accesorii pentru casa, costurile de agenție eventual, etc. Prin urmare, după prima lună, care este cea mai dificilă din punct de vedere financiar, este posibil să se identifice cheltuielile lunare fixe pe care va trebui să le sprijiniți și, în acest fel, va fi posibil să se identifice minimul de lucru pe care trebuie să-l fixăm ca obiectiv Pentru a nu avea ca toamna în „faliment”.

Cheltuielile unui profil mediu-ridicat

Tipul de cheltuieli Pret (în lire sterline)
Chirie în zona 1/2 + facturi + serviciu Girl 400,00
Abonament lunar la tub 89,00
Cheltuieli alimentare (mic dejun/pranz/cina) 200,00
Cheltuieli de igienă/curățare (șampon, periuță de dinți etc.) 20,00
Plecari pe timp de noapte 60,00
Gastos 50,00
Telefon 10,00
Cursuri de îmbunătățire a limbii engleze 200,00
TOTAL în lire sterline 1029,00

După puteți vedea totalul este un pic cam mare. 1.030,00 lire sterline, echivalent cu mai mult sau mai puțin 1,200 euro (valută cu o schimbare la 1,16). O sumă mare în comparație cu un salar mediu European. Ceea ce este scris sunt cheltuielile care pot fi susținute de către o persoană care are un bun de capital salvate și care știe deja engleză suficient de bine pentru a putea găsi un loc de muncă imediat (într-un birou un salariu de mai mult de 1000 de lire sterline este garantat).

În primele luni este important să se prezinte un curs de limba engleză, pentru că veți realiza rapid că cel vorbit în țara dumneavoastră nu este real limba engleză (în câmpul de pronunție, utilizarea mai mare de contracții în limba vorbită, viteza în vorbire, multe gramaticale Formulare pe care nu le cunoaștem. Prin urmare, de îndată ce plouă, vă veți simți un pic ciudat cu limba, din acest motiv vă sunt întotdeauna sfătuiți să urmeze cursuri de limba engleză. În această adresă veți găsi informații utile despre școlile engleze din Londra.

Firește, nu ar trebui să vă fie frică de lectură totală, dar analiza situația bine. Chiria, abonamentul la tub și cursul de limba engleză sunt trei lovituri puternice și în cazul în care unul nu ajunge să se mute o dată la Londra va rula riscul de a cheltui o gramada de bani, fără a realiza aceasta (în cazul în care nu se uita la contul curent care cere pietate!). Deci, să vedem de a reduce aceste cheltuieli pentru a face da că găsirea unui loc de muncă modest ca un chelner, etc Poți locui în Londra fără probleme.

Cheltuielile unui profil mediu-scăzut

Tipul de cheltuială Pret (în lire sterline)
Chirie în zona 2 + facturi 300,00
Abonament lunar 53,80
Cheltuieli alimentare (mic dejun/pranz/cina) 170,00
Cheltuieli de igienă/curățare (șampon, periuță de dinți, etc.) 15,00
Plecari pe timp de noapte 40,00
Neaşteptate 50,00
Telefon 10,00
Cursuri de îmbunătățire a limbii engleze 110,00
TOTAL în lire sterline 748,80

Totalul este acum 750,00 de lire sterline, care este egal cu plus sau minus 875 euro. După puteți vedea, aceasta a scăzut în mod semnificativ permite oricui să lucreze pentru a acoperi cheltuielile fără probleme de mult. Aici este modul în care toate cheltuielile au fost „doborât”:

Închiria

Primul lucru de făcut este să găsiți o cazare bună în zona 2 bine deservite de autobuz. Multe autobuze trec 24 de ore pe zi (spre deosebire de metrou) și, prin urmare, puteți merge cu ușurință în centru în orice moment, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji în cazul în care unitatea de cazare în zona 2. Cel mai important lucru este de a avea aproape de oprire un supermarket bun. Nu vei avea mai multe probleme. Din păcate, la aceste preturi va trebui aproape sigur să împartă camera cu cineva.

Abonament autobuz

De îndată ce ajungeți la Londra, primul înseamnă că va folosi va fi tubul și vă veți gândi: multe linii, multe opriri, 4 zone din Londra…. Ajutor, înnebunesc! „În realitate, după câteva zile și un studiu precis al hărții veți realiza că utilizarea tubului este mult mai ușor decât este. Cred că, din păcate, costurile, și o mulțime. Prin urmare, în acest Parlament pentru a „demola” costurile noastre lunare va trebui să facă abonament la autobuz! Și când veți vedea liniile de autobuz vă va gândi „… Ok, este mai bine să utilizați tubul… Acesta va costa un pic mai puțin, dar cel puțin nu am de a face o lună de formare pentru a înțelege ce linie să ia!

În mod eficient la început poate părea mai dificil de a utiliza autobuzul, dar, în realitate, este suficient pentru a descărca harta zonei în sine și de studiu cu o hartă a orașului pentru câteva minute. Veți descoperi că, cu autobuzul puteți merge la atât de multe zone într-un timp scurt, de asemenea, place peisajul oferit de Londra, spre deosebire de tuneluri întunecate ale tubului!

Curățenie în casă

După veți vedea, fata de serviciu a fost eliminată! Prin urmare, veți avea multe de făcut la domiciliu!

Alimente și alte cheltuieli:

Supermarket, ar fi Sainsbury și Tesco oferă propriile produse de marcă la un preț semnificativ mai mic decât cele ale brandului. Vă asigur că acestea sunt toate produsele de bună calitate și că puteți găsi, de asemenea, tipuri de la țara dumneavoastră. Nu vei fi dezamăgit. Aici veți găsi un articol care compară prețurile celor mai renumite supermarketuri din Londra.

Ieșiți noaptea (pub, discotecă, Restaurant, etc.):

Reducerea cheltuielilor de ieșiri nu înseamnă neapărat zero distractiv. Există multe cluburi care oferă acces gratuit și băuturi la 3 lire sterline. Ceea ce va trebui să faceți este să scape de la Oxford Street/Piccadilly/Soho/etc și du-te de exemplu, la Shoreditch High Street (de mai sus Liverpool), în cazul în care există locuri pentru toate gusturile (și prețurile). Din păcate, mănâncă afară va fi aproape tabu. Locul în care costă mai puțin la toate sunt bufete orientale, kebab, etc. Dar, în orice caz, între alimente și băuturi veți cheltui cel puțin 6-7 de lire sterline! De multe ori este convenabil de a alege ia-away și să mănânce la domiciliu! Vei economisi mult! Comentarii restaurante-club-pub-Londra!

Curs de engleză

Cursul de limba engleză trebuie să fie făcut în mod obligatoriu, cu un pic mai mult efort putem reduce frecvența de ore și de a obține rezultate bune oricum. Mulți oameni participa la un curs de o oră pe zi și petrece o altă oră din zi studierea numai limba engleză repetarea exerciții de făcut în clasă. Există, de asemenea, cursuri gratuite de engleză. Pentru aceasta și alte informații Du-te la secțiunea dedicată limbii.

Concluzie: sincer este greu de a trăi în Londra câștiga mai puțin de 700 de lire sterline pe lună. Pentru a face acest lucru, trebuie să fie norocos pentru a găsi un apartament foarte economic (zonele 3-4), face drum mai lung în transporturile publice și nu exagereze cu outings nopți. Dar nu te descuraja, aproape toate locurile de muncă din Londra vă va permite să câștige mai mult de 700 de lire sterline pe lună și, prin urmare, nu veți avea probleme mari.