Mutarea într-o altă țară nu este la fel de simplu ați putea crede. Există o mulțime de decizii de a face și există o mulțime de lucruri noi pentru a experimenta. Gândiți-vă: dacă mutarea într-un alt stat este foarte greu, atunci s-ar muta la o altă țară simt ca? Unii oameni pot răspunde că „ar fi destul de ușor, atâta timp cât este o țară vorbitoare de limba engleza.” Ei bine, nu e chiar atât de simplu. Gândiți-va să se mute în țara originală vorbitoare de limba engleză-Marea Britanie. Crezi că mutarea de peste mări în Marea Britanie ar fi ca mutarea în jos bloc de la casa ta?

Răspunsul la acest lucru ar trebui să fie nu. Nu este nimic familiar despre mutarea de peste mări în Marea Britanie. Amintiți-vă că vorbitoare de limba engleză sau nu, este încă o țară diferită. Chiar și în limbaj, nu se poate spune cu adevărat că oamenii vorbesc la fel. Acest lucru înseamnă că, atunci când se gândesc la mutarea de peste mări în Marea Britanie, ar trebui să încercați să ia în considerare toate diferențele pe care le va întâlni.

Care e înțelepciunea în asta? Ei bine, dacă va fi în mișcare de peste mări în Marea Britanie, atunci ai nevoie pentru a obține vise de distracție din cap și se confruntă cu realitatea. Ar trebui să încerce să se uite la diferențele în scopul de a judeca cât de mult efort aveți nevoie pentru a face pentru a fi asimilate în societate. Prin evaluarea realității situației, puteți obține de fapt, o înțelegere clară a ceea ce trebuie făcut.

Cu toate acestea, concentrându-se prea mult pe diferențele pot lăsa descurajat și poate face să credeți că mutarea este o idee proastă. O modalitate de a contracara acest lucru și aline temerile tale este de a lua act de toate pozitives de a se deplasează de peste mări în Marea Britanie. După ce v-ați confruntat cu realitățile dure, trebuie să vă gândiți să le depășiți. Trebuie să înveți să respingi realitatea și să o înlocuiești pe a ta. Nu uita că alegerile tale contează întotdeauna. Cu toții înfruntăm viața cu perspective diferite ale realității.

Ai nevoie pentru a vedea puteți folosi punctele tale forte pentru a depăși orice amenințări la spre tu soluționarea frumos de peste mări. De asemenea, trebuie să vedeți dacă mutarea de peste mări în Marea Britanie deschide orice oportunități pentru tine. Ar trebui să încercați să examineze modul în care aceste oportunități pot anula slăbiciunile inerente.

Mutarea de peste mări în Marea Britanie are nevoie de o mulțime de ajustare. Dar oamenii sunt întotdeauna buni la adaptare. Învățăm să supraviețuim în junglele noastre personale pentru că asta înseamnă viața. Tu ar trebui să învețe să conducă pe ceea ce crezi că este partea greșită a drumului. Ai nevoie pentru a învăța să folosească cuvinte care se referă la lucruri care sunt complet diferite de ceea ce sunt folosite pentru a. Cu destulă expunere, ai putea chiar să dezvolți „un accent britanic drăguț”.

Desigur, va trebui, de asemenea, să se adapteze la modul în care acestea rula lucruri acolo. Trebuie să încetezi să te mai gândești la președinte și să începi să critici primul ministru.

Mutarea de peste mări în Marea Britanie, cu toate acestea, nu înseamnă întoarce spatele patrimoniului dumneavoastră. Trebuie să vă amintiți că există întotdeauna speranță în contradicție, pentru că suntem creaturi naturale contradictorii. Atunci când se deplasează de peste mări în Marea Britanie, aveți nevoie pentru a asimilat sinele dumneavoastră în societate și păstrează încă identitatea ta.

[ARSocialShare id=”2″]