Imobiliare este una dintre cele mai importante piețe din Londra și poate fi un excelent sector de investiții pentru străini, de asemenea. Pentru a vă orienta în căutarea casei trebuie să vă amintiți că parametrii de calitate sunt foarte diferiți. Apartamentele profită adesea de spațiile mici, iar pereții din ipsos sunt folosiți pentru a împărți camerele. Găsirea unui bideu în baie este o utopie.

În acest ghid vom îngropa în unele concepte cheie ale realității din Londra imobiliare.

Rezumat:

 • Diferite tipuri de casa
 • Utilităţi
 • Taxa de Consiliu
 • Chirie sau cumpărare
 • Verificare
 • Închiriază o cameră
 • Internet, TV și multe altele
 • Responsabilitatea unui proprietar
DIFERITE tipuri de casa (casa) TIP de apartamente (plat)
Casa terraced Casă în rând Maisonette (duplex)
Semidetached Vile de două familii Consiliul Flat (autoritatea locală)
Detaşat Vile independente Ex Consiliul plat (fosta autoritate locală)
Bungalou Desprinse casa sau doua-familie cu un singur etaj Consiliul de constructii
Subsol
Apartament superior
Apartament Studio
Apartament cu 1 dormitor

Utilități (facturi)

Apa, electricitatea și gazul pot fi plătite cu două metode:

 • prin intermediul facturilor
 • prin intermediul unui creion sau a unui card electronic

În primul caz, Agenția, odată ce contractul de leasing sau de achiziție se face, solicită companiilor să își actualizeze baza de date indicând noile date. Facturile pot fi achitate prin:

Debit direct: banii sunt luați direct din contul curent bancar

Debit sau card de credit: este necesar pentru a apela on line, site-ul companiei care distribuie serviciul.

 • În bancă
 • În e-mail

A doua metodă permite companiei să fie plătită înainte de a oferi serviciul. Ele sunt întotdeauna instalate mai frecvent în afara apartamentelor sau caselor de mașini electronice care controlează fluxul de serviciu. Aceste mașini de lucru prin inserarea de creioane, similar cu USB sau carduri livrate în momentul instalării. Dacă unul rămâne fără credit, o supapă se închide automat și nu poate beneficia mai mult de serviciu până când nu este reîncărcată din nou. Mașinile sunt utilizate în principal pentru gaz și electricitate, în timp ce un singur tarif este aplicat în mod normal pe apă.

Unele numere utile

Facturi: 0845 9200 888

Urgențe: 0845 9200 800

Serviciul clienți (Customer Service): 0845 9200 888

Serviciul clienți (Customer Service): 0800 096 9000

De urgență cu electricitate: 0800 028 0247

Consiliul fiscal

Taxa de Consiliu este o taxă comunale plătită de domiciliar pentru serviciile publice. Este în informațiile date în momentul cumpărării. Fiecărei case i se atribuie o valoare clasificată prin scrisori. Acest lucru vă permite să calculați plățile lunare care trebuie plătite la Borough (primar). Pentru mai multe informații se poate merge la biroul orașului în sine. În unele situații, una poate fi exonerată de plata parțială sau integrală. De exemplu, în cazul în care casa nu este mobilat, în cazul în care se arată că nu aveți nici un venit, dacă sunteți un student sau singur.

Cumpărare

Uneori este posibil să se obțină un credit ipotecar pentru achiziționarea casei, oferind garanții adecvate instituțiilor de credit. Trebuie să aibă în vedere faptul că, uneori, plata ratelor lunare ale costurilor ipotecare mai puțin decât plata chiriei. Diferă de restul Europei, este regimul de proprietate asupra proprietății.

Leasehold: dă dreptul de proprietate asupra proprietății, dar nu la terenul pe care a fost construit. Aceasta se acordă în chirie (leasing). Contractul este întotdeauna reînnoibil la o cifră care se schimbă în funcție de parametrii moștenire a districtului și numărul de ani rămase.

Hold gratuit: la momentul de cumpărare, puteți cumpăra casa, fie că țara în care sa născut.

Odată ce casa a fost aleasă pentru cumpărare, puteți începe cu o ofertă, care trebuie să fie acceptată de către vânzător. În acel moment, cumpărătorul trebuie să dea numele avocatului său (solicitor) la care vânzătorul va prezenta un memorandum de vânzări cu toate condițiile. Cumpărătorul poate solicita o expertiză, efectuată de un inspector (topograf). Până la schimbul de contracte se face (care corespunde cu acordul) nici vânzătorul, nici cumpărătorul nu sunt sigur de cumpărare. După modificare, în conformitate cu condițiile convenite, se va ajunge la finalizarea tranzacției (finalizare).

Plata comisionului agenției este responsabilitatea vânzătorului.

Chiria

Contractele de închiriere sunt în general un an cu posibilitatea de a o sparge după șase luni, cu preaviz de o lună, în raport cu condițiile convenite. Nu este reînnoit prin acordul tacită. Proprietarul casei este responsabil pentru întreținerea ordinare și extraordinare în cazul în care ceva pauze, cu excepția cazului în care se întâmplă prin utilizarea abuzivă de către chiriași.

Lista de verificare

Fiecare agenție funcționează diferit, dar în majoritatea cazurilor înainte de închirierea unei case, sunt solicitate documente care dovedesc identitatea și starea financiară (referințe).

Aici este o listă a documentelor care trebuie să fie prezentate:

 • document de identificare
 • Paşaport
 • Extras
 • statutul cardului de credit
 • referințele la locul de muncă
 • Referințe posibile ale proprietarului anterior

TV și Internet

Canon de televiziune costă aproximativ 134 de lire sterline pe an. Controalele sunt foarte frecvente și amenzi pentru cei care nu plătesc sunt peste o mie de lire sterline. Pentru a instala o linie telefonică, operatorul principal este British Telecom.

Linia telefonică este indispensabilă pentru conectarea la internet. Costul minim pe linie este de 12 de lire sterline pe lună. Rata forfetară (24h pe zi) a costurilor de internet în jur de 15/30 de lire sterline pe lună. Este posibilă selectarea diferiților operatori.

Responsabilitatea

Documentul care conține referințe care reglementează relațiile dintre proprietari și chiriași este actul de locuințe 1988. Acest lucru permite proprietarilor de case să pregătească un acord/contract (asigurat shorthold Tenancies) și cererile