Închirierea de camere și apartamente pentru angajații dumneavoastră din Londra

Un coșmar sau super ușor?

De lucru în străinătate este cu siguranță interesant și atrăgătoare pentru cei mai mulți oameni. Fie că este vorba de a finaliza un proiect sau de a extinde o afacere, care călătoresc pentru un loc de muncă de peste mări este acum practică comună în multe sectoare și nu mai este limitată la un număr foarte mic de oameni ca a fost folosit pentru a fi.

Totuși, din punct de vedere comercial, acest lucru ar putea reprezenta o provocare dificilă în ceea ce privește mutarea forței de muncă într-o altă țară. Indiferent de zona în care operează o afacere, toată lumea se bazează pe oameni. Și oamenii au nevoie de case. Problema este că în Londra casele bune sunt greu de găsit.

Fiecare antreprenor responsabil sau persoană de afaceri ar trebui să păstreze două lucruri în minte în orice moment:

  • siguranța și bunăstarea personalului lor pe de o parte
  • și bugetul pe de altă.

de a alege

Când bugetul nu este o problemă, atunci Londra ar putea fi unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a lucra în.

Nu există nici o limită la suma de facilități, de lux și confort pe care o sumă mare de bani ar putea cumpăra în capitala Regatului Unit. Dar dacă nu sunteți Apple, Google, sau alte nume ca atare, lucrurile pot fi un pic diferite. La urma urmei, Londra este cel mai scump oraș din Europa (și în top 5 la nivel mondial).

Hoteluri și apartamente

Platforme precum AirBnb și Booking.com sunt bine-cunoscute și ușor de utilizat: puteți găsi unele apartamente de inchiriat pentru o perioadă scurtă sau unele camere de hotel în cazul în care angajații dumneavoastră nu va trebui să stați mult timp.

Nu fi descurajat de prețuri: apartamente și hoteluri sunt de notorietate scumpe, mai ales dacă sunteți în căutarea în jurul central Londra (zonele 1/2) sau aveți nevoie de mese pentru a face parte din oferta. Shopping pentru cea mai bună afacere are nevoie de timp, asa ca nu te opri uita la primele două opțiuni: un chilipir bun nevoie de timp pentru a fi găsit.

De asemenea, este demn de remarcat faptul că călătoriile este o mare parte din rutina de la Londra, astfel încât păstrarea unui ochi pe locație este esențială: nu doriți angajații dumneavoastră naufragiat în oraș încearcă să nu se piardă pe drumul lor de a lucra!

Dacă aveți nevoie pentru a găsi o cazare pentru mai puțin de 5 persoane, ai putea alege pentru a merge pentru un apartament cu servicii hoteliere. Personalul dumneavoastră se poate bucura de compania celuilalt la sfârșitul zilei de lucru, ei vor putea să gătească mese și du-te la/vin înapoi de la locul de muncă împreună.

Partajarea flatării

O altă opțiune mare sunt camere în flatsharing: acest lucru este cu siguranta cea mai bună potrivire pentru orice buget și ar putea găzdui orice număr de oameni. Angajații dumneavoastră, probabil, nu vor în poziția de a trăi împreună, dar vă puteți bucura de o economisire considerabilă pe cheltuiala chirie (până la 50% în medie), în timp ce personalul dumneavoastră va fi în continuare posibilitatea de a dormi, bucătar și să se bucure de apartamentul lor, alături de 2 sau 3 mai multe persoane cu care au va împărți bucătărie și baie. Cu unele cercetări suplimentare (și, fiind Londra, un pic de noroc), veți reuși chiar să găsească camere în aceeași zonă.

Camerele hotelului sunt o soluție excelentă în cazul în care personalul dumneavoastră este cazat pentru-spune-mai puțin de o săptămână. Apartamentele cu servicii hoteliere sunt o opțiune valabilă pentru sejururi scurte (1 sau 2 săptămâni).

Dacă aveți nevoie de cazare pentru o perioadă mai lungă, vă puteți baza pe companii de relocare profesionale, ar fi Room Club, pentru a gestiona întregul proces de la început până la sfârșit. Astfel de companii vor putea sa va prezinte o serie de oportunitati in functie de preferintele dumneavoastra (locatie, buget, numar de angajati, tip de proiect, etc.).

După alegerea celei mai bune opțiuni, compania de relocare se va ocupa de plățile, de check-in, de livrarea cheii, de toate documentațiile etc. pentru liniștea completă a minții. Veți avea, de asemenea, un punct de contact în orice moment înainte, în timpul și după șederea angajaților dumneavoastră, pentru a răspunde la toate întrebările dumneavoastră.

Fără nici o cercetare, nu hassle, nu vă faceți griji, tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că proiectul de lucru merge bine: asta este treaba ta, și suntem mai mult decât fericiți să vă ajute să o faci prin a noastră.

[bsf-info-box icon=”Defaults-check” icon_size=”32″ icon_style=”circle” title=”de a găsi dreptul de cazare pentru personalul dumneavoastră în Londra?” heading_tag=”h2″ read_more=”more” link=”url:https%3A%2F%2Froomclub.com%2Fcontact-us-room-club%2F|||” read_text=”CONTACTATI-NE ACUM ” hover_effect=”style_2″]Vestea bună că Room Club va fi capabil să vă ajute în găsirea dreptul de apartament sau de soluție pentru angajații dumneavoastră. Indiferent de cerințele dumneavoastră, suntem aici pentru a vă ajuta.

Am selectat deja și am inspectat peste 20.000 de unități din Londra, astfel încât suntem încrezători să vă putem oferi soluția potrivită la prețul corect.

[/bsf-info-box]