Potrivit legilor în vigoare în Marea Britanie este posibil să se recupereze o parte din impozitele plătite.
Există multe voci și discuții incorecte pe care le auzim pe acest subiect în fiecare zi. Pentru aceasta, el a decis să creeze un nou ghid privind venitul HM & site-ul vamal.

Dacă sunteți un angajat

Nu am numărul de asigurare națională încă, și eu sunt în codul fiscal de urgență, când voi primi impozitele pe care le-am plătit în exces?:
Compania pe care o opriți trebuie să returneze impozitele pe care le-ați plătit odată ce ați obținut numărul asigurărilor naționale. De obicei, banii sunt primiți în salariu după ieșirea din Codul fiscal de urgență. Dacă exercițiul financiar se termină înainte de acest lucru, Oficiul fiscal vă va trimite plata.

Ce trebuie să faci dacă îți părăsești slujba?
Este important să solicitați modulul P45 de la compania pentru care lucrați. Dacă nu începeți un nou loc de muncă și nu cereți beneficiile, veți fi eligibil pentru rambursarea unei părți din impozitele plătite. După o lună, atunci veți cere pentru modulul P50 că va trebui să completeze și să trimită la oficiul fiscal de lângă a doua și a treia parte a modulului P45. Întoarcerea se face cu o perioadă de 28 de zile lucrătoare.

Sunt studentă, de ce plătesc taxele?
Fiecare individ, indiferent de vârstă, trebuie să plătească impozite în cazul în care biletele sunt mai mari decât compensarea lor. Dacă lucrați numai de Crăciun, de Paște sau vacanțele de vară și biletele sunt mai mici decât compensația dumneavoastră personale, adresați-vă companiei pentru modulul P38 (S). Completați modulul și returnați-l titularului cardului dumneavoastră care vă poate plăti fără deduceri din venitul intern. Acest modul este valabil dacă lucrați periodic în timpul nopții sau în week-end.

Care sunt birourile de referință?
Dacă sunteți un profesionist gratuit puteți merge direct la oficiul fiscal local. Dacă sunteți dependent sau primiți pensia, trebuie să mergeți la oficiul fiscal de referință utilizat de birourile centrale ale companiei dumneavoastră.

Dacă sunteți un independent

Intern Revenue va deschide un cont și periodic vă trimite un statut. În cazul în care statul arată că sunteți eligibil pentru despăgubiri:

  • impozitele plătite pentru mai multe vor fi returnate la tine
  • taxele vor fi versate în contul dumneavoastră dacă nu cereți restituirea

Ce module trebuie să completezi dacă lucrez ca un profesionist liber?

Este important să semnați intenția dumneavoastră de a veniturilor interne și a Vămilor și accizelor HM. Pentru notificarea ambelor departamente puteți utiliza modulul CWF1. În modulul vă cere să inserați unele informații de bază despre munca ta. Va trebui să ia în considerare toate intrările și toate ieșirile dumneavoastră, în scopul de a consimți la venitul intern pentru a calcula entitatea taxei de plătit pe baza veniturilor. Înregistrarea de intrare și ieșire trebuie păstrată în cazul în care un inspector dorește să le vadă.

Ce cheltuieli pot „descărca” de a fi liber profesionist?

Cheltuielile sunt împărțite în două categorii de „capital” și „Revenuè”:

  • Cheltuieli de capital: sunt cheltuieli suportate pentru achiziționarea sau modificarea permiselor necesare, a mașinilor, a vehiculelor și a tuturor instrumentelor necesare pentru activitatea dumneavoastră.
  • Venituri cheltuieli: este imposibil de a păstra o listă a tuturor cheltuielilor, dar veți obține, de obicei, o idee de cât de mult te va costa pentru a menține activitatea dumneavoastră. Acestea sunt incluse: salarii, chirie, electricitate, incalzire, benzina pentru mass-media, costul de mașini, etc…

Unele exemple de cheltuieli impozabile sunt: salariul, asigurările private, contribuțiile la numărul asigurărilor naționale. Atunci când există cheltuieli comune pentru utilizarea privată și de muncă, ar fi utilizarea unei mașini sau a unui telefon mobil, suma va fi subdivizat proporțional. Pentru subiectul masinii este util pentru a indica kilometri călătorit.

Doriți să începeți o activitate? Uita-te aici: incepand de afaceri!

Ce trebuie să faci dacă crezi că ai plătit o sumă greșită de impozite?
Contactați biroul fiscal și cereți controlul asupra plăților. Dacă ați plătit o sumă eronată, Oficiul fiscal va rambursa porțiunea fiscală în mod eronat plătită în exces.