R

Ești conștient de acele clădiri gigantice care sunt construite în estul Londrei? Este Canary Wharf, „mini-Manhattan din Londra”, care va deveni rapid cel mai mare centru financiar din Europa.

W

rapped de râul Tamisa, Canary Wharf este unul dintre cartierele cele mai luxoase din Londra, noua destinație pentru cei care visează mare.

Investiții mari au fost făcute în ultimul deceniu, zgârie-nori uriașe care casa birouri ultra-moderne au apărut de la nimic, ar fi Canary Wharf Tower sau minunat One Canada Square, și multe altele noi sunt în construcție.

Acesta este bine conectat la restul Londrei datorită Jubilee Line sau DLR care se execută prin stații de metrou foarte moderne, ar fi stația Canary Wharf sau stația south quay.

Cartierul are o multime de restaurante, magazine, muzee și un centru comercial gigant chiar lângă stația modernă Canary Wharf. Deservit de multe servicii, Canary Wharf este astăzi principala destinație pentru investitori, lucrători și familii.

T

ake o privire la site-ul

Canary Wharf,

cel mai mare portal dedicat Canary Wharf, în cazul în care puteți găsi informații despre acest cartierfrumos , sau uita-te pentru apartamente de inchiriat sau de vânzare în Canary Wharf.