visul multor tineri pasionati Tehnologia informației

El este cel care lucrează în orașul Londra! Ei bine baieti, visul poate fi făcut, aici sunt câteva sfaturi cu privire la modul de a face acest lucru. Honestmanete începe de la o dată cu ideea de a găsi o Lucru În oraș poate că nu este cea mai bună idee, deoarece concurența este foarte mare și greu de învins. Acesta servește, de fapt, o cunoaștere excelentă a afacerilor engleză, un grad (diplomă universitară) Adeguado și experiență în zonă Muncii de câțiva ani.

Aici sunt cele mai căutate lucrări:

DEZVOLTATOR DE SOFTWARE, ANALIST PROGRAMATOR, ANALIST SISTEM

limba:

JAVA, VB.NET, C#, COBOL, AJAX, PHP, SQL, etc.

Tehnologia informației oferte de muncă Londra

Dar de ce nu fi demoralizat, aici este strategia pe care trebuie să urmeze (care este la fel ca eu sunt următoarele mine) pentru a realiza aceasta: primul pas important este de a avea o diplomă universitară sau o cunoaștere solidă a lumii calculator cu experiență de Mai mulți ani în Europa. Fără aceste două cerințe va fi în mod eficient dificil, dar, de asemenea, tipul de lucru pe care îl căutați (pentru web designer este un discurs la o parte)

Pregătit baza prin care să înceapă va trebui pur și simplu să se înregistreze la portaluri cu reclame în lumea de informatică. Sunt înscris în peste 40 de aceste site-uri! (Nu glumesc) Dar am pus aici cele pe care le-am găsit cel mai interesant:

  • Careerjet Site-ul este construit printr-un păianjen care găsește oferte adăpate de plasă. Este foarte util și eficient și este foarte ușor de a găsi cele mai bune oportunități, probabil, nu au văzut de control zilnic alte site-uri.
  • TheITjobBOARD pensiune Nu foarte frumos site-ul, dar funcționează. Acesta oferă multe oportunități pentru toată Europa, în special pentru Bruxelles, care poate fi un meci bun pentru a începe cu un loc de muncă proiect.
  • Monstru Nu ai nevoie de o prezentare. Dar trebuie să ia în considerare, în funcție de mine, că nu oferă oportunități mari în lume calculator. Carmen calinUrriculum Ptendrá o mare vizibilitate, prin urmare, este obligatoriu să se înregistreze!
  • Reed Una din preferatele mele! Să vedem cât de mulți oameni au răspuns la anunțul de jocul știu cât de mult concurența va avea!
  • Londra locuri de munca

    Portál specializat în La Londra.

  • Cwjobs

    Este considerat cel mai bun site pentru căutarea Tehnologia informației. Eu sincer nu-mi place mult, dar de locuri de muncă care conta veți găsi pe acest site.

După ce v-ați înregistrat CV-ul, trebuie să începeți imediat să atacați punerea în aplicare a tuturor locurilor de muncă care vă interesează. Dacă doriți cu adevărat să începeți să lucrați cu orice preț în Londra rapid vă sfătuiesc să încercați pentru câteva săptămâni și, dacă vedeți că, după două săptămâni nu ați găsit poziții gratuite care stick cu profilul muta în jurul restul Europei , în mod natural pentru proiecte în limba engleză. În acest mod veți face experiența care va fi necesară pentru a intra în oraș. Cele mai renumite orașe sunt Dublin și Bruxelles. Primul este cu siguranță orașul obiectiv mai frumos și mai adapteaza la tineri, în timp ce al doilea este capitala europeană și, prin urmare, cea mai mare parte a negocierilor trece prin aceste părți. Problema cu Bruxelles-ul este că de multe ori se aplică pentru alte limbi, ar fi franceză și olandeză. TOATE ofertele vor primi prin telefon, prin urmare, va trebui să aibă celula în mână (în mod natural numărul Marea Britanie, dacă nu veți apela pe nimeni). Programul în care veți apela în mod normal este între 11,00 și 18,00 de luni până vineri.

După ce v-ați mutat (încărcați curriculum-ul, aplicarea la locuri de muncă care vă interesează) va trebui doar să aștepte și să controleze în fiecare zi noile propuneri de lucru. De asemenea, poate fi util să se înregistreze pe site-urile agenției, pentru a descoperi care agenții tratează limbile pe care le cunoașteți ar trebui să caute anunțurile de site-uri pe care le-am scris înainte și apoi găsi site-ul direct de la agenție. În acest mod puteți trimite CV-ul direct (CV) însoțit de o scrisoare de însoțire în care Excplicarás ce fel de experiență aveți și ce lucru pe care îl căutați.

Telefon sfaturi interviu:

Primul contact va fi prin telefon și, prin urmare, trebuie să fie întotdeauna gata. Dacă sunteți pe un autobuz sau un loc aglomerat și nu puteți înțelege cu adevărat persoana pe care o aveți la telefon, spune, dar nu-l întreb dacă el vă poate suna mai târziu, deoarece de multe ori nu! Acestea sunt întrebările care vă vor întreba:

Prima intrebare: Cauti un loc de munca? (Cauti un loc de muncă?) … Răspunsul trebuie să fie întotdeauna Da, într-o manieră decilă! Făcut acest lucru vă va cere unele informații despre experiențele dumneavoastră. Trebuie să fie atent, deoarece, uneori, vă harásn întrebări pe care le știți deja, deoarece le-au citit în CV-ul. Motivul este simplu: Verificați-vă limba engleză și nu ați mințit în CV-ul!

La sfârșitul apelului vor explica ce fel de muncă au pentru tine și dacă acestea pot trimite CV-ul la societate. Cea mai bună soluție este de a vă trimite SPEC. de locuri de muncă, în scopul de a avea toate informațiile despre munca înainte de a spune că sunteți intyeresado pe lucru. În acest mod veți avea mai mult timp pentru a rațiunea și să înțeleagă în mod eficient în cazul în care acesta poate fi un loc de muncă potrivit pentru tine sau nu. Email-ul este de obicei trimis în aceeași zi (poate dopo 2-3 ore). Este foarte important să rețineți salariul pe care îl veți solicita (tarif). Dacă este prima ta experiență documentate pe Internet, dar cel mai important lucru nu este de a fi incert. Daca te intrebi cat de mult ai castigat inainte, nu dureaza mult sa-i raspunzi pentru ca ar putea crede ca minti.

Cât de mult câștigi în Londra în lumea IT?

Acesta este motivul pentru care este în valoare de lucru în Regatul Unit. Salariul este aproape de dobre că, în restul Europei Și el păgâni mai puține impozite! Aici este comprimat deSalariile medii în Londra în domeniul informatiei technlogy!