Evoluția tehnologică continuă a adus mai multe schimbări chiar și între serviciile financiare și a deschis ușa pentru băncile digitale.

Acest nou serviciu a revoluționat relația Banca-client, oferind mai multe avantaje pentru acesta din urmă, datorită eliminării de multe „acces la serviciile financiare” limitări.

Printre numeroasele avantaje, care au permis băncilor digitale să aibă succes, următoarele ies în evidență:

1 de Usurinta si viteza in deschiderea unui cont curent, este nevoie de doar câteva minute și se poate face confortabil de pe canapea. Cardul este trimis direct la dumneavoastră acasă după câteva zile la costuri derizorii.

2 de mai multe Control în direct a bugetului și accesul la lista de cheltuieli individuale, de asemenea, datorită notificărilor instant, cu posibilitatea de a stabili bugete lunare.

3 de mai multe Funcționalitate de economisire a vaselor , care permite să rotunji cheltuielile de fiecare dată (de exemplu, dacă vă cheltuiți £1,99, un cost de £2,00 apare în cont, în mod eficient punerea deoparte Penny într-un „Fondul moneybox”).

4 unități de Închidere ușoară și rapidă a conturilor: o puteți face confortabil de acasă și, de obicei, gratuit.

Prin urmare, Acesta este serviciul ideal pentru cei care se deplasează în străinătate, deoarece simplifică în mod clar procesul necesar pentru obținerea unui cont curent în străinătate , necesare pentru a plăti chirie, primi salariu și mult mai mult.

 

În Marea Britanie, în special la Londra, „băncile tradiționale” sunt nenumărate (Barclays, Lloyds, Santander, Natwest, Banca regală a Scoției, Hsbc și multe altele) și oferă servicii foarte similare. Cu toate acestea, pentru a deschide un cont cu ei, este necesar să apară în locația fizică, așteptați în coada de așteptare, face toate documentele de procesare și speranța de a avea toate cerințele pentru a deschide un cont bancar cu ei.

de a deschide un cont bancar în Londra

De multe ori, pentru a obține documentele necesare, este necesar să se aștepte zile, săptămâni, dacă nu luni și, după știm, timpul înseamnă bani și nu toată lumea își poate permite să aștepte atât de mult. În orașe ar fi Londra, în cazul în care stau chiar și pentru o singură zi poate costa mai mult de £100, având un cont curent în cazul în care puteți obține salariul imediat poate face diferența!

Băncile digitale sunt, prin urmare, cea mai bună soluție, datorită ușurința extremă de utilizare și viteza cu care este posibil să le obțină. Toate acestea au convins mai multe persoane, în special cei care se deplasează în Marea Britanie pentru a studia sau de muncă și au o nevoie iminentă pentru un cont curent pentru a plăti chirie și de a primi salarii.

În Regatul Unit, infinit de război între băncile digitale include: REVOLUT, MONZO și STARLING.

Mulți utilizatori, cu toate acestea, e de mirare ce este „cel mai bun” printre ei și, cu ajutorul prietenului de încredere Facebook, ei cer consiliere de fiecare zi la „finanțe și indici de referință experți”, care utilizează rețele sociale.

În timp ce social media sunt fantastice pentru menținerea relațiilor prietenos la o distanță, este mai bine să renunțe la astfel de consiliere și să se bazeze mai mult pe studii aprofundate. Iată câteva răspunsuri legate de specificațiile tehnice, comparând cele 3 companii, împărțind comparația în 4 faze:

  1. Călătoresc
  2. Salvarea
  3. CONT CURENT
  4. Funcţionalitate

1. CĂLĂTORIND

REVOLUT MONZO Starling

Retrageri externe ATM

Gratuit Gratuit Gratuit
Limita retragerilor de ATM £200/lună. Orice mai mult este taxat la 2 din valoarea de retragere.

£200/lună.

3 taxe pentru retrageri străine de mai sus £200.

£300/zi. Maxim 6 retrageri pe zi.

Taxa pe tranzacțiile externe

0 0 0
Costul cardului £5 Gratuit

Gratuit

Viteza de livrare Până la 9 zile lucrătoare Între 2-7 zile lucrătoare

Între 3-5 zile lucrătoare

 

2. SALVAREA

REVOLUT

MONZO

Starling

Interes

0 1 în ghivece de economii

0.5 AER până la £2,000

0,25 la £85,000

Salvarea obiectivelor Setați bugetele în aplicație Ghivece vă permit să puneți banii deoparte, protejați de cheltuielile zilnice

Creați până la 10 obiective de cheltuieli diferite, protejând banii de cheltuielile zilnice

 

3. CONTUL CURENT

REVOLUT

MONZO Starling
Primire salariu da da

da

Debite directe

da da da
Marea Britanie ATM-uri Drum liber până la £200/lună Gratuit

Gratuit

Plăţi

Plăți ușoare din Marea Britanie și pot transfera bani între 23 de țări Plătiți prin transfer bancar sau trimiteți instantaneu către alt cont Monzo Plătiți prin transfer bancar. Nu se poate plăti în PayPal în prezent.
Înghețarea cardului Da, prin intermediul aplicației Da, prin intermediul aplicației

Da, prin intermediul aplicației

 

4. FUNCȚIONALITATE

REVOLUT

MONZO Starling
Plătiți bilete de metrou da da

da

Contactless

da da da
Notificări de plată instantanee da nu

da

Mi-am petrecut jumătate de salariu în „cafea și piscine”

Nu arată Arată Arată
Împărțiți cheltuielile în categorii și magazine Da, ai cheltuit £700 în cappuccino la Starbucks Da, ai cheltuit £800 pe tricouri de la Primark

nu

Ești uituc și ți-ai pierdut temporar cardul?

Aveți controlul total din aplicație Mai bine l-ai bloca

Aveți controlul total din aplicație

 

Revolut vs Monzo vs Starling: verdictul

După am văzut, nu există diferențe foarte mari între aceste 3 pretenști. Fiecare dintre ele vă permite să verificați zilnic/săptămânal/lunar și pentru a identifica orice costuri suplimentare. În caz de pierdere, înghețarea lor este ușor și rapid, doar acces la App… și apăsați un buton. Este super rapid și ușor de a plăti prieteni cu oricare dintre aceste aplicații bancare, de asemenea .

Diferențe principale?

Printre funcționalitate Există cu siguranță unele diferențe… De exemplu, dacă sunteți literalmente mananca salariul la Starbucks sau la pret A Manger, revolut și Monzo vă va avertiza, oferindu-vă șansa de a păstra cel puțin salariul următor și câștiga în fitness.

În ceea ce privește trimiterea banilor în străinătate, Revolut este, probabil, cea mai ieftină opțiune, de tarifare nici un cost. Monzo și Starling ambele oferă rata MasterCard, și Starling percepe un comision de aproximativ £5.

Pentru cei care doresc să câștigați ceva, Monzo și Starling oferă ambele interese cu contul lor curent. Prima oferă 1, dar trebuie să aveți cel puțin £1.000 într-unul din ușor de acces „oale”, în timp ce al doilea dă 0,5 pe orice sumă de până la £2.000 (0,25 până la £85.000). Revolut nu oferă nici un tarif.

O altă diferență fundamentală este că clienții Monzo și Starling permit ATM-ul gratuit și nelimitat retragerile în Marea Britanie. Cu revolut puteți retrage doar £200 pe lună pentru drum liber.

În ceea ce privește conexiune cu celelalte aplicații , Revolut este cel mai integrat și permite instant top-up-uri, fiind considerat ca un „card de debit prepaid”, ideal pentru oricine care iubește să călătorească.

În concluzie, provocarea este încă deschisă… cei 3 concurenți vor face totul pentru a se depăși reciproc. Vă vom ține la curent!!!!!