Mulți tineri care sosesc la Londra sunt impresionați de cât de mult costă viața și de dificultatea cu limba. Nu va fi dificil pentru tine de a găsi o școală care oferă cursuri de limba engleză, dar în momentul în care aveți de gând să plătească pentru cursul veți realiza că într-o lună veți fi cheltuit tot ce ați cheltuit în Spania.

Există mai multe (aproape) cursuri gratuite, să descoperim împreună ceea ce sunt!

ESOL: engleză pentru vorbitori de alte limbi.

Acesta este acronimul magic (ESOL) care vă va permite să participați la cursurile de engleză complet convenite de stat și de Comunitatea Europeană.

Fondurile pentru aceste cursuri sunt destinate celor care intenționează să rămână la Londra pentru o perioadă lungă de timp și nu își pot permite să participe la cursurile plătite oferite de sute de școli din Londra. Desigur, este posibil să participe la aceste cursuri, chiar dacă aveți de gând să stați doar un an la Londra. Iată câteva informații despre aceste cursuri.

Tipuri de cursuri gratuite de engleză:

Aceste cursuri gratuite sunt comparate cu nivelul de calitate cu cele plătite, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acest aspect. Cursurile de obicei, durează cel puțin 3 luni până la un maxim de 2 ani și oferă câteva ore pe zi, în benzile de timp cu mai multe persoane care lucrează (există cursuri în dimineața pentru cei care lucrează în după-amiaza/seara și cursuri în după-amiaza pentru cei care lucrează în Ore canonice de la 8 a.m. la 6 p.m.

La începutul cursului va fi supus unui test de admitere pentru a fi atribuite la o clasă cu participanții la același nivel. Cursurile sunt, de obicei, frecventate de oameni care cunosc puțin limba engleză (BEGGINER) sau oameni care cunosc deja limba, dar care au de a îmbunătăți gramatica, pronunția, scrierea de texte (intermediare). Există, de asemenea, cursuri gratuite pentru nivele avansate.

În cazul în care pentru a găsi cea mai apropiată școală:

Există un site-ul guvernului englez că prin clicuri simple vă arată toate școlile aproape de locul în care locuiți.

Acesta va fi suficient pentru a scrie în „Vreau să învăț despre” cuvântul „engleză” și specificați codul poștal. Puteți scrie, de asemenea, numai orașul Londrei (Londra), dar va avea ca rezultat sute de școli, printre care va fi dificil de a găsi cele mai adaptate pentru tine.

Găsiți informații despre cursurile gratuite:

Pentru a găsi alte informații despre cursurile gratuite pe care le puteți privi direct pe site-ul guvernului www.direct.gov.uk un alt site interesant care oferă acest tip de curs gratuit pentru un an este poarta de Sud.

Diverse sfaturi și alte informații:

Primul sfat este că de a nu părăsi Spania, cu ideea că nu veți cheltui o lira pentru a studia limba engleză. După puteți presupune aceste cursuri sunt foarte frecvente și pentru a intra va trebui să se înscrie într-o listă lungă de așteptare. În plus, spre deosebire de cursurile plătite, aceste cursuri încep în anumite perioade ale anului.

Conform eu ar trebui să identifice 3-4 școli care arata ca noi (durata de cursuri, orare, apropiere, etc) și du-te în cazul în care persoana pentru a asculta ceva spune-ne. Este, de asemenea, o aprobare să se înregistreze direct la cursuri, deși acestea încep în termen de câteva luni, înainte de toate pentru a avea posibilități mai mari de a veni apeluri atunci când cursul va începe și, de asemenea, pentru că de multe ori cursurile care au început deja „pierde drumul lor” Participanții înșiși, eliberând, prin urmare, posturi pentru care este în linie pentru sesiunea următoare!

Să discutăm în forum:

Cu siguranță, acesta este un subiect de mare interes pentru toți și există încă multe îndoieli cu privire la aceasta. Prin urmare, cea mai bună soluție este de a discuta în forum pentru a fi întotdeauna actualizate cu privire la eventualele evoluții!