Liniile trenurilor locale sunt uriașe și largi Ferrovial care traversează și conectează Londra la interiorul zonei urbane care la exterior. Multe dintre aceste linii, fiind conectate cu rețeaua Motropolitano Londra, permite mutarea în jurul Regatului Unit prin efectuarea de modificări simple în unele stații de cale ferată pregătite pentru coincidență, ușor de recunoscut, deoarece, în general, atunci când două sau mai multe stații sunt traversate în același Locul, oprirea are același nume pentru toate liniile. Funcționarea perfectă a acestei rețele de mare este garantată de mai mult de o companie privată. Aici este o listă a celor mai importante stații:

Gara London Bridge

Situat în sud-vestul podului legendar, stația London Bridge este cea mai veche din Londra și una dintre cele mai traficate. Doar anul trecut a existat un flux de mai mult sau mai puțin 45.000.000 de persoane. Această stație este deservit de compania din sud-est care conectează sudul și sud-vestul Londrei și este gara finală care vine de la Sussex și Kent. De aici se trece linia de Nord și linia de metrou Jubilee linie, în plus față de a fi deservite de mai multe linii de autobuz.

Londra Charing Cross Station

Impunând stație victoriană situată chiar în centrul capitalei, numele său se datorează locului, situat în centrul Londrei, numit Charing Cross. Aceasta este una dintre cele 17 stații din Londra operate direct de rețeaua Rail, compania britanică care deține dreptul de proprietate asupra liniilor feroviare britanice în întreaga Marea Britanie, în timp ce principalele companii care operează sunt de Sud și sud-est, în timp ce liniile de metrou la care Acestea sunt conectate sunt linia de Nord și linia Bakerloo.

Londra Euston Station

Euston este situat în imediata vecinătate a comorilor culturale ale muzeului britanic și a paradisului comercial din Oxford Street. De aici este posibil să beneficieze de trenuri de la Londra Midland care conectează Londra la vest Midlands, la nord-vest, la orașele Liverpool și Manchester, nu că, de asemenea, la Scoția.
Această stație are, de asemenea, un birou pentru a stoca valize.

Gara King ‘ s Cross din Londra

Gara King ‘ s Cross este una dintre cele mai mari și mai importante stații din Londra. Acesta reprezintă un nod fundamental în al cărui interior multe linii de metrou converg, ar fi linia Piccadilly, linia Victoria, Hammersmith și City, Circle Line, linia metropolitană. Astăzi cunoscut în lume ca faimoasa stație de la care Harry Potter lasă să meargă la Hogwarts cu Howgwarts express, de la platforma 9 și 3/4, King ‘ s Cross Station istoric reprezintă un simbol Celtic, construit pe mormântul reginei celtice. Boadicea.

London Liverpool Street Station

Liverpool Street Station, o altă stație principală din Londra, reprezintă un punct foarte important pentru Uniunea dintre Aeroportul Stansted și oraș. De fapt, aici sunt autobuze și trenuri care sosesc de la aeroport și, de asemenea, principalele linii de metrou care merg la diferite părți ale orașului. Servit ca un bar, restaurante și magazine, trenurile provenind din estul Angliei, de asemenea, ajunge la stația de strada Liverpool.

Londra Paddington Station

Gara Paddington reprezintă cea mai veche stație din Londra. Pe lângă faptul că este foarte mare și servit de baruri și magazine, aceasta reprezintă, de asemenea, o pictogramă de istorie a metroului mondial, dat fiind faptul că a fost prima stație din lume pentru a fi conceput pentru a găzdui, cu funcția de stație finală, cea mai veche linie din lume. Lumea: linia metropolitană. În prezent, Gara Paddington reprezintă un hub foarte important pentru trenurile care conectează Londra la vest și sud-vestul Angliei și pentru trenurile care conectează Londra la Oxford sau la Aeroportul Heathrow.

Londra St Pancras gară

Una dintre cele mai minunate cladiri din oras, St. Pancras Station, are o fațadă gotică magnifică proiectată de arhitectul Victorian George Gilbert Scott. Stația a revenit la Gloria fostului său, datorită unei restaurări și un program de expansiune de 800.000.000 de lire sterline. În noiembrie 2007 conexiunea feroviară de mare viteză a tunelului canalului a fost finalizată și St. Pancras a devenit Ultima stație a Eurostar din Londra. St. Pancras Station conectează Londra la West Midlands și Yorkshire prin intermediul companiei First capital Connect. Trenurile Thameslink, de asemenea, de călătorie de aici. În 2012 acesta va fi, de asemenea, statia finala a serviciului Olimpic Javelin autobuz între centrul orașului Londra și Stratford Olympic Stadium.

Londra Victoria Station

Integrată în inima Westminster, Victoria Station este o joncțiune de cale ferată puternic traficată, cu legături către Kent, Surrey, Sussex și Aeroportul Gatwick. Stație este folosit de Sud și sud-est companii. Ea are un birou pentru a stoca valize dumneavoastră și este situat la numai 300m de la stația de linie principală.

Londra Waterloo Station

Situat în districtul cultural plin de viață al South Bank, Waterloo Station este terminalul principal de trenuri care vin și merg la sud și sud-vest coasta Angliei. Acesta este conectat la linia Jubilee, linia Bakerloo, Waterloo & City linie, linia de Nord și este deservit de sud-vest Train Company. Are o clădire pentru a stoca valize.