universal credit pounds money

Cine poate obține Universal Credit Beneficii

Puteți aplica pentru Universal Credit, dacă sunteți pe un venit scăzut sau șomeri.

Veți fi, de obicei, numai posibilitatea de a solicita Universal credit, dacă sunteți în vârstă de 18 ani sau mai mult, dar unele persoane în vârstă de 16 sau 17 pot obține, în funcție de circumstanțele lor.

Și, de obicei, nu va fi capabil de a solicita Universal credit, dacă sunteți în full-time de educație sau de formare, dar persoanele cu anumite circumstanțe pot aplica în continuare.

Nu puteți solicita Credit universal dacă:

 • prima de invaliditate severă sau au dreptul la aceasta sau
 • primit sau au avut dreptul la prima de invaliditate severă în ultima lună, și sunt încă eligibile pentru ea.

Citiți instrucțiunile detaliate privind eligibilitatea și creditul universal și studenții pentru a afla mai multe.

Puteți utiliza un calculator de beneficii pentru a vă ajuta să înțelegeți ce beneficii ai putea obține. Vi se va cere să introduceți informații despre circumstanțele dumneavoastră și vă va spune ce beneficii ați putea solicita. Una dintre acestea ar putea fi Universal Credit.

Utilizați unul dintre următoarele calculatoare:

 • Turn2us – pentru informații privind beneficiile legate de venit, credite fiscale, Consiliul de reducere fiscală, Indemnizație de îngrijitor, universal de credit și modul în care beneficiile vor fi afectate în cazul în care începe să lucreze sau schimba orele de lucru
 • Politica în practică – pentru informații privind beneficiile legate de venit, creditele fiscale, beneficiile bazate pe contribuții, reducerea fiscală a Consiliului, alocația pentru îngrijitor, creditul universal, modul în care acestea sunt calculate și modul în care beneficiile dumneavoastră vor fi afectate dacă începeți să lucrați sau vă schimbați programul de lucru
 • entitledto – pentru informații privind beneficiile legate de venit, creditele fiscale, beneficiile bazate pe contribuții, reducerea fiscală a Consiliului, alocația pentru îngrijitor, creditul universal și modul în care beneficiile dumneavoastră vor fi afectate dacă începeți să lucrați

De ce ai nevoie

Veți avea nevoie de informații exacte despre:

 • Economii
 • inclusiv a partenerului (din fișele de plată, de exemplu)
 • prestațiile și pensiile existente (inclusiv orice persoană care locuiește cu dumneavoastră)
 • (cum ar fi chiria, ipoteca, plățile pentru îngrijirea copiilor)
 • consiliul de impozitare proiect de lege

Dacă doriți să mergeți direct la a face o cerere pentru universal de credit vizita gov.uk/universal-credit

Ce universal de credit înlocuiește

Universal Credit înlocuiește:

 • Credit fiscal pentru copii
 • Beneficii pentru locuință
 • Suport pentru venit
 • indemnizația pentru căutarea unui loc de muncă pe bază de venit (SAJ)
 • indemnizația pentru ocuparea forței de muncă și de sprijin (ESA)
 • Credit fiscal de lucru

Dacă sunteți deja susținând aceste beneficii sau credite fiscale nu aveți nevoie pentru a face nimic acum. Departamentul pentru Muncă și Pensii va lua legătura cu dumneavoastră înainte de a exista modificări ale beneficiilor sau creditelor fiscale.

Dacă primiți aceste beneficii sau credite fiscale și circumstanțele dumneavoastră schimba într-un mod care ar fi însemnat v-ar face o nouă cerere la unul dintre aceste beneficii, va trebui acum să solicite Universal Credit loc.

Dacă primiți oricare dintre aceste beneficii sau credite fiscale, acestea se vor opri dacă faceți o cerere de credit universal.

Dacă primiți credite fiscale puteți alege în continuare să se aplice pentru Universal Credit, în funcție de circumstanțele dumneavoastră, dar dacă faci toate beneficiile pe care Universal Credit înlocuiește se va opri.

Dacă primiți Credit universal, este posibil să trebuiască să plătiți mai puțin în taxa Consiliului, dar va trebui să solicitați acest lucru separat. Puteți începe procesul de aplicare a reducerii fiscale a Consiliului pentru GOV.UK. Puteți solicita imediat o reducere fiscală a Consiliului – nu trebuie să așteptați până când cererea dumneavoastră de credit universal a fost aprobată sau plătită.

Dacă dumneavoastră sau partenerul dumneavoastră sunteți peste vârsta de pensionare de stat

Puteți solicita credit universal dacă dumneavoastră sau partenerul dumneavoastră sunteți sub vârsta de pensionare de stat

Dacă sunteți într-un cuplu în cazul în care unul dintre voi este de mai sus de stat de vârstă de pensionare și de altă parte este sub ea (acest lucru este cunoscut ca un cuplu de vârstă mixtă), veți face o cerere universal de credit ca un cuplu. Atunci când ajungeți amândoi la vârsta de pensionare de stat, creanța de credit universal se va opri și este posibil să doriți să solicitați un credit de pensie și/sau o prestație pentru locuință

Dacă sunteți într-un cuplu de vârstă mixtă și sunt deja primesc de credit de pensii sau de locuințe Benefit, veți rămâne pe aceste beneficii, atâta timp cât circumstanțele dumneavoastră rămân aceleași și nu există nici o pauză în cererea dumneavoastră. Dacă aveți o pauză în cererea dumneavoastră sau circumstanțele schimba, poate fi necesar să facă o cerere pentru Universal Credit în schimb.