Deschiderea unui cont bancar (cont curent) în Londra este o operațiune de 5 minute. Cu toate acestea, este ușor să ruleze în orice problemă pe care nu putem deschide factura dacă nu aduce baterii și stive de foi, scrisori și așa mai departe.

Să aflăm împreună ce este nevoie pentru a deschide un cont bancar în Londra.
Primul lucru care trebuie știut este că contul bancar este FUNDAMENTAL în Londra, dacă vrem să lucreze în ordine. Plata salariului va avea loc de fapt pe cont! (la început ne-ar putea plăti prin cec, dar fără un cont regulat engleză va trebui să plătească comisioane salariale pentru a le colecta!).

Document necesar pentru deschiderea unui cont bancar

Mulți oameni spun că doar cartea de identitate, altele decât fără o scrisoare de la angajatorul lor, factura în numele dumneavoastră și pașaportul nu te face să deschideți factura.
Adevărul este că fiecare bancă și fiecare ramură la modul său de lucru.
PRIN lege, cei care tocmai au sosit la Londra va trebui să aducă cu ei 2 documente, una care dovedește numele și prenumele (identitatea dumneavoastră atunci) și un alt care dovedește adresa dumneavoastră în limba engleză. Sfatul meu este de a avea 3 documente: pașaport, licență și carte de identitate.

Este necesar să se dovedească adresa dumneavoastră de la Londra. Pentru a face acest lucru, trebuie să aduceți contractul de închiriere sau un proiect de lege în numele dumneavoastră.
Clienții de la Room club vor putea să deschidă un cont bancar în Londra fără a fi nevoie să plătească o factură în numele dumneavoastră datorită acordurilor cu partenerul nostru Barclays Bank.

Care este costul pentru a deschide un cont bancar?

Cele mai importante bănci engleze (Barclays, NatWest, HSBC, RSB) oferă un cont bancar gratuit de bază. Dacă ți se cere să plătești o taxă lunară, este pentru că au adăugat un serviciu la factura de care nu ai nevoie! Întotdeauna cere să aibă gratuit contra! (taxe gratuite, fără costuri lunare)
Serviciile cu plată includ de obicei asigurarea (accidente, articole ar fi telefoanele mobile etc.) și capacitatea de a overdraft fără a plăti o rată a dobânzii sau de a plăti una mai mică.

Ce servicii sunt incluse într-un cont bancar gratuit?

Principalele servicii sunt Internet si telefonie Banking, card de debit (card de debit francez, card de debit) si carnetul de cecuri. Este important să nu meargă în conformitate cu proiectul de lege, deoarece altfel va plăti pentru interesele sărat