Dacă sunteți de gândire de a începe o afacere în Londra, veți avea nevoie de un cont de afaceri. De fapt, este pur și simplu imposibil de a supraviețui fără unul! Acesta este punctul principal al finanțelor dumneavoastră în cazul în care aveți o urmă de toți banii care intră și în afara afacerii tale.

O banca de verificare cont de afaceri în Londra este în cazul în care veți primi plățile, să plătească dependenti si furnizori, gestiona Fondul de numerar și de a efectua toate aceste activități vitale pentru afacerea dumneavoastră.

Deși dacă vă faceți afacerea, este important să aveți un cont de afaceri și un cont personal. În acest fel, în plus față de posibilitatea de a gestiona mai ușor de bani în cont, va fi mai ușor pentru a calcula ratele pe care trebuie să plătească la sfârșitul anului fiscal. Contul de afaceri va oferi o mai mare credibilitate activității dumneavoastră și vă permite să accesați împrumuturi mai ușor.

Întrebarea, prin urmare, nu este „în cazul în care un cont de afaceri vă servește”, dar cu care banca din Londra pentru a deschide contul! Deși se pare că nu există o mulțime de a alege de la, de fapt, există multe bănci care ne pot ajuta. Odată cu sosirea internetului, acest număr a crescut exponențial și, prin urmare, este important să se analizeze serviciile pe care băncile oferă pentru a înțelege care unul este cel mai bun pentru noi!

Ce bănci oferă în Londra

Înainte de a începe să compare diferite bănci este important să se cunoască serviciile care vă pot oferi

Facilitati bancare

depozite: posibilitatea de a plăti în numerar și cu cecuri.
Retrageri: posibilitatea retragerii numerarului (cash) de la ATM (automatele de casier) sau filiala (filiale) Windows
Plata prin cec: unele bănci vă permit să particularizați blocul de controale prin adăugarea logo-ul companiei.
Transfer automat de bani: debit și credite direct în contul curent.
Noapte în condiții de siguranță: depozite de noapte de numerar în medii sigure și controlate.
Balanța de anchetă și declarații: Încasările contului pentru a urmări urmele mișcărilor tale financiare.

Carduri Payament

Cardul de debit al companiei: fiecare cheltuială efectuată cu acest card de debit va fi încărcată imediat în contul de verificare. În mod normal, cardul este gratuit.
Card de credit al companiei: card de credit care prevede taxa de cheltuieli în mijlocul lunii următoare. În mod normal, plătiți o taxă anuală (taxă anuală) și o Comisie pentru fiecare utilizare a cardului.

Împrumut

Overdraft și facilități de creditare: finanțare pe termen scurt.
Active Finance: leasing de finanțare pentru a vă permite să cumpere utilaje necesare pentru a dezvolta afacerea dumneavoastră.
Factoring și facturadenumărare: împrumuturi pe termen scurt pentru facturile neplătite.
Ipoteca comercial: finanțare pentru a vă ajuta să cumpere o afacere. De multe ori banca acoperă 80% din cheltuieli.

Alte caracteristici

Conturi de depozit: Multe bănci oferă un cont de depozit în cazul în care vă puteți parca banii obtinerea de interes mai mare decât în mod normal cont.
Servicii pentru comercianți: pentru a putea accepta plățile prin card de debit/credit, este necesar să se obțină serviciile comercianților. În mod normal, înainte de a obține acest serviciu va trebui să demonstreze că aveți o afacere în creștere și va trebui să plătească o taxă anuală plus alte comisioane pentru fiecare tranzacție.
De asigurare: băncile mari oferă, de obicei, de asigurare care acoperă afacerea dumneavoastră în caz de boli, etc…
suport: multe bănci oferă suport activ datorită specialiștilor care vă vor oferi sfaturi utile despre să obțineți mai departe cu afacerea dvs. Multe bănci conduită seminarelor libere și cursuri.

Oferte introductive: Principalele bănci din Londra oferă cont gratuit de afaceri pentru o perioadă scurtă de timp variind de la 12 la 24 luni.