În Londra nu numai că vizita colecții care sunt printre cele mai frumoase din lume în muzee, le vizitați gratuit! Indiferent de interesul dumneavoastră, de la cea mai recentă artă, la Arheologie, știință, literatură, muzică, veți găsi Muzeul care vă place. Și dacă aceasta este una dintre multele colecții naționale, intrarea va fi gratuită.

British Museum

Exteriorul muzeului britanic spune deja multe.

Complet neoclasic cu coloane dorice și un timpan central care amintește de arhitectura grecească. Nu este o coincidență faptul că Muzeul primește decorațiile de la Parthenon din Atena printre cele mai mari lucrări ale sale. Muzeul revizuiri diferite perioade istorice din timpuri preistorice, cu un total de 6.000.000 de articole, dintre care unele nu sunt vizibile pentru public. Născută în biblioteca privată a dlui. Hans Sloane în 1753, și a fost achiziționat cu succes de către guvernul britanic în 1759. În interiorul clădirii a avut loc locul de muncă și o mare pătrat acoperit a fost, de asemenea, creat, numit Marea curte de Regina Elisabeta a II-a, prostituat de o cupola de sticlă. Astăzi este o sală de lectură a bibliotecii britanice. Intrarea în British Museum este gratuită, printre „comorile” sale, deoarece decorațiile de la Parthenon amintesc, de asemenea, că există foarte celebru Rosetta Stone.

Muzeul de război Imperial

Acest muzeu, proiectat de Georges V, colectează piese balistice din toate războaiele purtate de armata britanică în secolul XX. Înăuntru putem găsi arme de toate felurile, avioane, tancuri, vehicule militare, documente audiovizuale ale celui de-al doilea război mondial (cât mai multe mărturii ale soldaților din față), fotografii, documente, o bibliotecă, opere artistice și multe altele, inclusiv un zbor Simulator care te propulsează într-o bătălie aeriană primul pe front.

Ultima piesă adăugată este expoziția Holocaustului, o expoziție intensă în desfășurare care se ocupă de persecutarea poporului evreu în timpul celui de-al doilea război mondial. Imperial War Museum este pe Lambeth Road (Lamberth North-Elephant & Castle) și este deschis toată săptămâna de la 10am la 6pm, admiterea este gratuit.

Londra Aquarium

Londra Aquarium

Acvariul din Londra este unul dintre cele mai mari showcases de acvariu din Europa. Expoziția Unite instrucțiuni și de divertisment într-o călătorie prin descoperirea de RIVERSN lacuri și oceane ale lumii. Acvariul din Londra reconstruiește habitatul ideal de 350 de specii în peste 50 showcases, clovnilor de pește stingrays, moonshine Muraignes și în cele din urmă rechini.

Veți asista la spectacolele Atlanticului, există chiar și o echipă de scafandri care hrănesc rechinii cu propriile lor mâini. Situat în County Hall, London Aquarium este o atractie spectaculoasa care creste pe trei etaje pentru un total de aproximativ 2.000.000 litri de apă. Du-te la London Aquarium pentru o zi mare cu familia ta

La prezentarea codului SmartSave veți avea un preț mai economic (mai puțin £20 pentru 6 persoane). Între 15 decembrie și 6 ianuarie, la Acvariul din Londra, adulții și copiii vor putea să-l vadă pe Moș Crăciun în peștera lui și dacă sunteți norocoși, veți putea să-l vedeți în timp ce scufundați pentru a hrăni peștii.

El are alti prieteni de la London Aquarium, matry și cel mai bun prieten al lui pescăruș Sydney, care, în spectacolul lor de păpuși întâlni alte personaje ar fi Simbad Leul de mare, Harriet Hermit Crab, Miranda sirena și Talluah tonul. Se arată de 4 ori pe zi, iar Marty și prietenii lui îi vor învăța pe copii totul despre siguranța mării, prietenie și să privim Oceanul diferit. Nu va fi, de asemenea, alte activități ar fi pachete distractive și chestionare pentru toți vizitatorii.

Doamna Tussauds

Muzeul de ceară Madame Tussauds

Când intrați în Muzeul Tussauds, s-ar putea crede că este posibil să călătorească înapoi în timp: The Beatles sunt încă toate ședinței pe o canapea, Michael Jackson zâmbește și nu există, de asemenea, Adolf Hitler, care continuă să râvnesc teroare cu propria lui. Nebunie. Dar dacă te uiți atent nu numai că vezi personaje din trecut: Regina Elizabeth II prezida peste tot, și Kelly Minogue cântă înconjurat de fani. Muzeul de ceară din Londra este una dintre cele mai bune atractii, cu o multime de personaje de pe ecran în interiorul. Prima colecție a fost opera Mariei Tussauds, un sculptor elvețian care în 800 a început să se reproducă în caractere de ceară decapitat și care, transferându-se de la Paris la Londra, le-a luat cu ea. Muzeul de turism este disponibil pentru un cost de 25 de lire sterline.

Muzeul Londrei

Muzeul Londrei este unul dintre cele mai mari muzee din lume cu privire la istoria unui singur oraș. Și dacă există un loc care merită să fie analizate într-un mod detaliat, este capitala britanică, cu istoria sa de romani la Sarasins până astăzi. Există mai mult de 2.000.000 exponate în structura care face parte din complexul remarcabil Barbican, inaugurat în 1982 și a fost considerat ca răspuns în limba engleză la Centrul Pompidou din Paris.

Galeria Nationala

Un acord cu Tate asigură că Galeria Națională are jurisdicție asupra tuturor artei lumii până la 1900. Cu toate acestea, acest lucru nu-l împiedică să primească opere de artă până la începutul secolului ca cele ale lui Picasso, dar punctul culminant real al acestui muzeu sunt colecții de renaștere, care, printre altele, porturile bijuterii italiene. Turul urmează o rută cronologică, începând cu Sainsbury Wing a cărui intrare este pe accesul de nord a Trafalgar Square. Să nu fie ratat, printre altele, Fecioara de roci de Leonardo, Bătălia de la San Romano di Paolo…. Dar lista ar putea să se termine prin Tiziano Goya, Canaletto, impresioniști.

Muzeul Național Maritim

Muzeul Național Maritim

Vizitând de aproximativ 1.500.000 de oameni în fiecare an, Muzeul Național Maritim este unul dintre cele mai mari muzee navale din lume care conțin modele, expoziții, trofee din întreaga lume. Dar nu cred că este doar o călătorie istorică pe urmele Marinei engleze. Ca unul dintre cele mai bune muzee din Londra, aceasta oferă, de asemenea, posibilitatea de a experimenta cu experiențe interactive. Copiii, dar și adulții, vor găsi distracție în Galerie toate mâinile și va încerca un simulator naval profesionist.

Muzeul de istorie naturala

Muzeul Național de istorie este Muzeul la care visam când auzi prima dată despre dinozauri și le imaginezi. Aici este posibil pentru a vedea schelete de dinozauri, precum și multe alte specii de animale. Muzeul natural de istorie este, de asemenea, numit Catedrala naturii, poate un pic din cauza aspet gotic construit în 1881. Muzeul este cunoscut pentru căutarea de medii: minerale, Botanicals, zoologice, paleontologie și entomologie. Este posibil să găsiți aici cărți și specii de valoare științifică enormă.

Muzeul științei

Muzeul științei este Muzeul pentru iubitorii de știință, pentru cei care încă mai doresc să știe mai multe, sau care vrea să se cufunda într-un trecut făcut din electronice, sau un viitor realitate virtuală. Cunoștințele științifice dobândite în ultimii 300 de ani, împărtășite între aproximativ 40 galerii cu 2000 expoziții, în Muzeul de Științe este în cadrul tuturor Gaffe ajunge.

Tate Marea Britanie

Înainte de deschiderea surorii „modern”, ea colecționează colecții de artă națională contemporană. Acum, această clădire neoclasică este dedicată doar artiștilor englezi, dar în ultimii ani s-a reinventat, subliniind geniul pictorilor ca William Turner și Francis Bacon. Evenimente și partide sunt, de asemenea, deținute, care face una dintre cele mai interesante și vitale locuri de pe scena culturală din Londra. Nu ratați prima vineri a lunii, „Late la Tate”, în care Muzeul rămâne deschis până la 22h.

Tate Modern

Tate Modern

O veche stație de putere la sud de Tamisa găzduiește Tate Modern, Muzeul Național britanic de artă contemporană. Vasta colecție conține lucrări ale tuturor principalilor maeștri ai 1900 printre care Picasso, Matisse, overrealises. Găzduiește unele expoziții de artă contemporană printre cele mai interesante din Panorama artistică internațională. Doar priveliștea prin ferestrele mari cu vedere la podul Millennium și Catedrala Sfântul Pavel și intrarea în impresionanta sală turbinei provin din acest muzeu excepțional.

Victoria & Muzeul Albert

Definiția serioasă este cea a celui mai important muzeu din lume în artele aplicate. Dar chiar înseamnă totul, Victoria & Muzeul Albert onorează orice fel de artă și design și găzduiește opere fascinante făcute într-un arc de 3000 ani de cele mai bogate culturi din lume. Aici puteți parcurge colecții uimitoare de ceramică, mobilier, moda, sticla, bijuterii, fotografii, sculpturi, țesături și picturi. Un exemplu al acestui muzeu faima este faptul că acesta conține cele două galerii de straturi ale sculpturilor cele mai renumite din istoria artei, inclusiv, printre altele, copie a coloanei Traiana lui, identic cu originalul de la Roma, împărțit numai în două părți să-l dețină în Roo Dl.