Despre țară

Regatul Unit, de asemenea, numit ca Anglia sau Marea Britanie este țara care a condus o dată aproape întreaga lume un secol în urmă. Gloria ar fi putut fi pierdută, dar oamenii sunt încă mândri de țara și moștenirea lor. A venit de departe un imperiu colonial către un membru al UE. Țara cuprinde în principal Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Țara este plină de locales pitoresc și orașe energice. De asemenea, țara este acasă la aproape 2.000.000 de puncte de patrimoniu. Capitala Regatului Unit este Londra. Un oraș dincolo de comparație, reprezentând ea însăși ca o pictogramă de diversitate cu oameni din diferite rase, crezuri și toate categoriile de viață amestecate în cultura sa. Este, de asemenea, acasa, la multe minuni arhitecturale și una dintre ele este Podul Londrei. În timp ce York și Durham manifestă epoca apuse a țării, Liverpool și Newcastle sunt marveluri industriale moderne. Să nu uităm de pitorescul lac District și Edinburg încă atrage oameni din întreaga lume.

Populația & limbi

Populația este în jur de 61.000.000 și limba oficială este limba engleză. Alte limbi regionale vorbite sunt Galeză, Gaelică scoțiană și irlandeză etc.

Energie electrică

Tensiunea este de 230-240 V și frecvența este de 50 Hz. Tipul de mufă utilizată este lama dreptunghiulară.

Localizare geografică

Acesta este situat în Europa de Vest și este format din insule, inclusiv de nord-o șesime din Irlanda. Este la 22 de mile de granița cu Franța și legată de un tunel sub mare. Terenul este cea mai mare parte de rulare Lowlands și munți mici.

Climatice

Ea are un climat moderat, dar o mulțime de ploaie, cu aproximativ jumătate din ani fiind Overcast. Cele mai scăzute temperaturi nu merg niciodată sub − 15 ° c (5 ° f), iar în timpul verii, maximul mediu este de 34 ° c (93,2 ° f). De asemenea, devine zăpadă în timpul iernii și primăvara devreme.

Vama locala

Strângerea de mână se obișnuiește când te întâlnești cu cineva pentru prima dată. Atunci când vizitează casa cuiva un mic cadou ar fi flori sau bomboane de ciocolată este obișnuită. Așteptare până când toată lumea este servit înainte de a manca este, de asemenea, unul dintre etiquettes. Basculare este, de obicei, 10-15% în hoteluri, restaurante și taxiuri. Zonele de fumat și de nefumători sunt desemnate în mod clar și, prin urmare, ar trebui să fie luate în grijă.

Locuri pentru a vedea

Londra – Palatul Buckingham, Palatul Hampton Court, Palatul Kensington, Palatul Whitehall și Turnul Londrei

Scoția -centrul de patrimoniu Bannockburn și munții Ben Lawers

Wales -Aberdulais Falls, King Arthur ‘ s Labyrinth, Dolaucothi minele de aur, Marea Orme minele, Portmeirion Village, Rhossili vizitator centrul, Taff Valley Activity Centre și TechinQuest

Călătorie

De Air -companiile aeriene interne este British Airways, care conectează, de asemenea, aproape toate destinațiile majore ale lumii. Aproape toate companiile aeriene conecta Marea Britanie prin Londra, care este hub pentru toate zborurile internaționale între est la vest și vest la est. Heathrow și Gatwick sunt aeroporturi internaționale din Londra.

De mare -deoarece Marea Britanie este înconjurată de apă din aproape toate laturile are multe porturi. Există multe servicii de feribot care operează între Europa și Marea Britanie.

Feroviar -trenuri conecta Ferries la Dover, Folkestone, Newhaven, Portsmouth și Weymouth, navighează pentru Belgia, Franța, Germania și Spania (aveți nevoie pentru a bord la Victoria Station din Londra); și la Harwich, navighează pentru Germania, țările de jos și Scandinavia (aveți nevoie pentru a bord la Liverpool Street). Trenul Eurostar conectează Londra cu Bruxelles și Paris prin tunelul canalului.

By Road -vehiculele pot intra în Marea Britanie prin tunel canal. Automobile și motociclete, antrenori, microbuze, rulote, campervans și alte vehicule de peste 1.85 m (6.07 ft) poate folosi, de asemenea, tunel canal. De asemenea, sunt disponibile biciclete.

Duty articole gratuite

  1. Până la 3200 de țigări
  2. 400 țigări sau 200 trabucuri
  3. 1 litru de spirit peste 22% sau 2 litri de vin sau 32 litri de bere
  4. Parfumuri
  5. Cadouri până la ₤ 145

Elemente interzise

Narcotice, arme de foc, muniție, arme, majoritatea cărnii și produselor lactate, ouă, plante, specii pe cale de dispariție, focuri de artificii și băuturi alcoolice care conțin mai mult de 60% alcool.