Mulți cred că Anglia și Marea Britanie sunt același lucru, dar trebuie amintit că atunci când vorbim de Anglia se referă la partea centrală-sudică a insulei britanice. Anglia este partea dens populate din Marea Britanie și este una dintre cele patru țări care fac parte din Regatul Unit, aici mai jos veți găsi harta Angliei, unde puteți verifica poziția exactă!

Harta monumentelor din Londra

Aici este o hartă foarte utilă a monumentelor din Londra, care vă permite să identifice toate punctele de cel mai mare interes turistic oferit de oraș (muzee, fântâni, clădiri, sculpturi, etc) Vă sfătuim să imprimați harta și să-l ia pentru totdeauna cu tine! După puteți vedea locurile de vizitat în Londra sunt multe, este imposibil să le vezi pe toate în mai puțin de o lună!

Harta monumentelor și muzeelor din Londra este cu siguranță un instrument indispensabil pentru a putea merge în Londra! Acesta vă va ajuta, de fapt, pentru a găsi ușor și rapid toate muzeele și monumentele din oraș, evitând să meargă în jurul fără sens. Pentru o listă completă de monumente și muzee vă sfătuim să vizitați următoarele link-uri care conțin toate informațiile între care prețurile, adresele și orele de deschidere.

Harta autobuzelor din Londra

Pe această pagină veți găsi hărți ale principalelor rute ale autobuzelor din Londra, esențiale pentru a obține în jurul metropola într-un mod chapelry și în timpul orelor de noapte. Există, de asemenea, o hartă care arată să ajungi la principalele atractii din Londra.

Hărți ale liniilor principale ale magistralei din Londra

Documentele sunt în format PDF și conțin rutele principalelor zone din Londra!

Harta linii de autobuz si atractii

Documentul este în format PDF și conține harta principalelor linii de autobuz din Londra, care sunt foarte convenabile pentru a ajunge la diverse atractii din Londra. (Tower Bridge, casa Parlamentului, British Museum, Tate Modern, etc.).

Harta metroului Londra

Pe această pagină veți găsi harta Metro Londra sau harta Tube, așa o numesc englezii. Metroul este, probabil, cel mai rapid și mai simplu mod de a obține în jurul, puteți căuta stații de interes, folosind câmpul de căutare de mai jos harta Metro, sau puteți descărca și imprima-l pentru a avea o copie cu tine întotdeauna!

Sfatul nostru este întotdeauna să se mute cu harta metrou din Londra, deoarece acesta va fi un instrument indispensabil pentru cazarea dumneavoastră la Londra.

Harta orașului Londra

Harta Londrei este un instrument indispensabil pentru oricine! De fapt, orașul este atât de mare și vast că, fără o hartă este foarte dificil să se mute. În plus, mulți oameni au deja un telefon mobil echipat cu un navigator de satelit, dar în scopul de a accesa harta Londrei nu este nevoie să plătească pentru conexiunea la internet și, în străinătate, prețurile cresc foarte mult.
De aceea, aici e harta Londrei gata pentru a imprima!