Numărul asigurărilor naționale este un document indispensabil pentru a putea lucra la Londra. În acest articol, informațiile de bază despre să obțineți NIN, avantajele și răspunsurile la cele mai frecvente întrebări, sunt listate.

Ce este NIN?

NIN este un cod asociat cu persoana ta prin care seful tau poate plati contribuțiile de asigurări naționale de stat în limba engleză. Fără acest document, nu veți putea să-l utilizați în mod corespunzător, dacă nu pentru o perioadă scurtă de timp în cazul în care veți plăti mai multe impozite decât de obicei.

Informatii utile:

 • Codul este compus din 2 litere, 6 numere și 1 scrisoare finală. AA 123456 B
 • Rețineți că NIN nu este un document care demonstrează identitatea dumneavoastră.
 • NIN provizoriu nu-l mai accepta (cel creat cu initialele tale, data nasterii si sexul).
 • NIN vă ajută dacă sunteți angajat sau dacă lucrați pe propriul (auto-angajat).

să obțineți NIN

Pentru a obține numărul Național de insu, trebuie să faceți o programare prin apelarea Job Center plus pe numărul 0845 600 0643. Veți fi intervievat, în mod normal, 2-3 săptămâni după apelul dvs., care va fi făcută în birourile dumneavoastră. (Prin telefon ei vă va oferi toate informațiile care vă interesează).
ESTE foarte IMPORTANT de a aduce următoarele documente cu tine la interviu:

 • Pașaport (puteți lua documentul național de identitate ca o alternativă, dar pașaportul dumneavoastră este mai bine)
 • Permisul de conducere
 • Unul sau mai multe documente care afișează adresa în care locuiți (facturi la numele/prenumele/adresa engleză sau puteți lua, de asemenea, unele scrisori primite la adresa engleză întotdeauna cu numele și prenumele în mod natural)
 • Un document care arată că aveți un loc de muncă (scrisoare semnată de șeful dvs.) sau că sunteți în căutarea pentru el (formularul de cerere completat, scrisoare de respingere a cererilor de muncă de care ați fost respins)
 • Curriculum-ul tau in limba engleza

Interviul durează o jumătate de oră și vă va pune mai multe întrebări pentru a vă verifica identitatea, cât de mult știți engleza și aptitudinile personale.
Nu este esențial să știi limba engleză bine, dar dacă aveți dificultăți cu limba pe care o sfătuim întotdeauna să ia toate documentele posibile pentru a putea demonstra cu „hârtie” pe care intenționați să găsiți un loc de muncă cât mai curând posibil în Londra și că sunteți în stare să lucreze. .
Prin urmare, nu apar doar cu DNI dumneavoastră, fără experiențe de muncă și fără a cunoaște limba engleză! Cu greu vei fi potrivit!

Avantaje cu NIN

Având în numărul Național de asigurări, și, prin urmare, care lucrează în regulă în Regatul Unit în mod natural vă va permite să aibă mai multe avantaje:

 • Subvenția șomajului.
 • Plătit de maternitate.
 • Leziuni și boli legate de locul de muncă

Mă întorc în Spania

Dacă vă întoarceți în Spania după ce ați lucrat câteva luni la Londra, puteți solicita rambursarea impozitelor pe care le-ați plătit.

Linkuri utile:

www.adviceguide.org.uk
www.JobCentrePlus.gov.uk
www.migrantsresourcecentre.org.uk